IT outsourcing.

Randstad Technologies tilbyder professionel IT nearshoring i f.eks. Portugal, Spanien og Rumænien. Med fremtidssikrede løsninger, der sikrer stabilitet, skalerbarhed og agilitet, hjælper vi dig med at opfylde dit behov for IT kompetencer og hele tiden være på forkant.

book et møde

IT specialister

IT nearshoring med Randstad Technologies tilbyder dig løsninger, der kan opfylde din virksomheds efterspørgsel efter IT-specialister.

få mere info
 

randstad technologies.

Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000+ IT-specialister i Europa.

Randstad Technologies hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger - intet behov er for komplekst - og intet projekt er for stort.

Med Randstad Technologies får du adgang til knappe tekniske talenter og de digitale løsninger, som din virksomhed har brug for.

Som en af verdens største og mest betroede leverandører af teknologiløsninger leverer Randstad Technologies skræddersyede løsninger til virksomheder i alle størrelser på tværs af alle brancher.

Afsættet er et stærkt samarbejde med dig og din virksomhed om jeres behov og ønsker.

Outsourcing er ikke på bekostning af danske arbejdspladser, det er en forudsætning. Skab de bedste forudsætninger med Randstad Technologies.

book et møde
 

3 fordele ved IT nearshoring

via Randstad.

stort globalt netværk

Vi har et stort globalt netværk af engelsktalende IT-talenter, og vi hjælper med at etablere rammerne for dine internationale IT-specialister i f.eks. Portugal, Spanien eller Rumænien. 

Vores mange års erfaring og internationale rækkevidde gør det muligt at sikre dig fleksible løsninger og et setup som kan tilpasses i henhold til, hvordan verden udvikler sig. 

fleksibelt set-up

Med vores nearshoring-løsninger får du et fleksibelt set-up, der giver dig adgang til kvalificerede IT-specialister inden for områder med stor efterspørgsel. Vi yder professionel sparring i hele processen, og sikrer i samarbejde med dig den bedst mulige løsning. 

Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til dine unikke forretningsbehov og mål. I tæt dialog med dig vurderer vi dine kandidatbehov, de tilgængelige kandidater på markedet og udarbejder en skræddersyet løsning til at ansætte kvalificerede medarbejdere inden for de områder, du har brug for.

Sammen finder vi den rette løsning.

fuld compliance

Vi er eksperter i international ansættelse og sikrer, at alle juridiske og skattemæssige krav overholdes.  

Datasikkerhed er et stigende problem i den digitale tidsalder, hvor virksomheder indsamler og lagrer store mængder data. Det er derfor helt afgørende, at du kan stole på, at dine ansatte behandler dine data korrekt, og at I har de rette foranstaltninger på plads for at beskytte vigtige oplysninger, på tværs af landegrænser. Denne sikkerhed er et ufravigeligt krav, når du samarbejder med Randstad.

vi spiller på en global bane.

Sæt det skarpeste hold. Vi kan levere de nearshore-udviklere, du har brug. Software-, web- og mobil nearshore-udvikling i etablerede og professionelle set-up med afsæt i dine behov og ønsker.

sæt dit hold
 

IT-outsourcing

Portugal

En af vores populære nearshoring destinationer er Portugal. Med Randstad Technologies og Ausy by Randstad får du en professionel og  pålidelig samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde det team af specialiserede IT-folk, som din virksomhed har brug for.

hvorfor nearshoring i portugal?

Der er mange fordele ved at anvende Portugal som nearshoringsdestination.

1. attraktivt for IT-specialister

Portugal er et meget attraktivt land at bo og leve i, og det er et af de lande i Europa, som flest IT-specialister ønsker at arbejde i. Med portugisisk som hovedsprog tiltrækker Portugal mange IT-specialister fra blandt andet Brasilien, ligesom folk fra Egypten og Marokko gerne flytter til Portugal på permanent basis.

2. lave omkostninger

Lønningerne er lave i sammenligning med Danmark, og fastholdelsen af medarbejderne er god. Vi tager os af betaling og aflønning, ligesom vi sikrer gode arbejdsforhold med fastholdelse af medarbejderne som et vigtigt og naturligt omdrejningspunkt. Vi tilbyder danske IT virksomheder nearshore-udvikling i  Randstads egne setups i vores super lækre kontorer med udsigt til Parque das Nações i Lissabon. 

3. minimal tids- og kulturforskel

Med nearshoring i Portugal er såvel kultur- som tidsforskellen minimal, hvilket betyder, at kommunikation og samarbejde med dine IT-specialister kan foregå nemt og gnidningsfrit, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteteten.

Ausy by Randstad has demonstrated to be a very reliable business partner in terms of responsiveness to our requests. Timelines are clearly met. Candidates are shared according to the defined timelines. CV’s also present the required and expected quality in terms of profile requirements.

procurement & contracters/subcontracters manager, accenture
læs case
 

fleksibel outsourcing

med Randstad Technologies.

Den tid det tager at finde og ansætte kvalificerede IT-talener stiger i dag - og når du har travlt med at få vigtige projekter i mål, er der ingen tid at spilde. Det er derfor, at et samarbejde med Randstad giver værdi. Vi gør det tunge arbejde for at sikre, at du har de ressourcer du har brug for, når du har brug for dem.

Randstads globale tilstedeværelse og ekspertise giver dig fleksible outsourcing-løsninger, som imødekommer din virksomheds behov og ønsker.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til outsourcing af f.eks. it- og softwareudvikling. Få adgang til erfarne udviklere og udviklingsteams med de nødvendige færdigheder til at designe, kode og implementere dine projekter.

Sammen med dig finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov, og vi sørger for et fleksibelt og agilt set-up, som tilgodeser både dine behov nu og her samtidig med, at vi tager hensyn til et arbejdsmarked i konstant forandring.

Med Randstad får du en pålidelig og strategisk udviklingspartner, som du kan stole på.

Vi tilbyder et fleksibelt set-up med flere forskellige nearshoringsdestinationer i Europa, så du kan vælge den eller de muligheder, der passer dig bedst.

Vi sørger for at finde de folk, du har brug for til dit projekt, administrerer lønninger, socialsikring, forsikringer, kontorlokaler og mange andre udgifter, som du dermed ikke skal tænke på.

 

ofte stillede spørgsmål

 • hvorfor IT outsourcing?

  Ny teknologi ændrer konstant de færdigheder, som virksomhederne har brug for fra deres arbejdsstyrke. Arbejdsgiverne er således nødsaget til at udvikle sig, ligesom medarbejderne.

  Behovet for løbende at tilegne sig nye færdigheder og proaktivt at være på forkant med teknologibaserede forandringer har sandsynligvis aldrig været så akut på tværs af hele arbejdsstyrken. Faktum er, at den globale pandemi ikke blot ændrede arbejdspladsens struktur, den accelererede også hurtigt den digitale transformation i organisationer på tværs af brancher i hele verden. Og det sætter fokus på nye digitale kompetencer som aldrig før - og skaber udfordringer for medarbejdere og arbejdsgivere.

  Med IT outsourcing sikrer du dig adgang til de bedste IT talenter på tværs af landegrænser, så du har de ressourcer, du har brug for, når du har brug for dem.

 • hvad er randstad technologies

  Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000+ IT-specialister siddende i Europa.

  Randstad Technologies er Randstads IT-konsulenthus, som hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger.

 • hvad indeholder IT-nearshoring hos Randstad?

  Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til den enkelte kundes behov. Vi leverer alt fra rekruttering til lokationer, onboarding og løbende support og rådgivning.

  Med vores mangeårige erfaring giver vi dig sikkerhed for at alt forløber gnidningsfrit. Vi identificerer og undgår faldgruber, ligesom vores løsninger altid har fuld fokus på compliance. Vi sikrer overholdelse af gældende lovgivning, sundheds- og sikkerhedsstandarder samt data- og sikkerhedskrav.

  Vi tager os ligeledes af betaling og aflønning, ligesom vi sikrer gode arbejdsforhold med fastholdelse af medarbejderne som et vigtigt og naturligt omdrejningspunkt.

 • er portugal en dyr nearshore-destination?

  Mange tror fejlagtigt, at Portugal er en dyr nearshoring destination. Portugal er et meget attraktivt land at bo og leve i, og det er et af de lande i Europa, som flest IT-specialister ønsker at arbejde i.

  Lønningerne er lave i sammenligning med Danmark, og fastholdelsen af medarbejderne er god.

  Portugal er en af vores mest populære IT nearshoring destinationer i EU.

  Vi tilbyder danske IT virksomheder nearshore-udvikling i  Randstads egne setups i vores super lækre kontorer med udsigt til Parque das Nações i Lissabon.

 • hvilke løsninger tilbyder randstad

  Hos Randstad tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for IT rekruttering. Uanset om du har brug for en outsourcing-løsning, ønsker at tilknytte en freelance IT specialist eller har brug for hjælp til rekruttering af faste medarbejdere i Danmark, kan vi hjælpe ned at finde den helt rigtige løsning.

  Vi tilbyder også løsninger inden for outplacement, vikarløsninger og msp & rpo.

  Kontakt os for et uforpligtende møde.