randstad technologies.

Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000+ IT-specialister i Europa.

Randstad Technologies hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger - intet behov er for komplekst - og intet projekt er for stort.

Med Randstad Technologies får du adgang til knappe tekniske talenter og de digitale løsninger, som din virksomhed har brug for.

Som en af verdens største og mest betroede leverandører af teknologiløsninger leverer Randstad Technologies skræddersyede løsninger til virksomheder i alle størrelser på tværs af alle brancher.

Afsættet er et stærkt samarbejde med dig og din virksomhed om jeres behov og ønsker.

3 fordele ved IT nearshoring

via Randstad.

stort globalt netværk

Vi har et stort globalt netværk af engelsktalende IT-talenter, og vi hjælper med at etablere rammerne for dine internationale IT-specialister i f.eks. Portugal, Spanien eller Rumænien. 

Vores mange års erfaring og internationale rækkevidde gør det muligt at sikre dig fleksible løsninger og et setup som kan tilpasses i henhold til, hvordan verden udvikler sig. 

fleksibelt set-up

Med vores nearshoring-løsninger får du et fleksibelt set-up, der giver dig adgang til kvalificerede IT-specialister inden for områder med stor efterspørgsel. Vi yder professionel sparring i hele processen, og sikrer i samarbejde med dig den bedst mulige løsning. 

Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til dine unikke forretningsbehov og mål. I tæt dialog med dig vurderer vi dine kandidatbehov, de tilgængelige kandidater på markedet og udarbejder en skræddersyet løsning til at ansætte kvalificerede medarbejdere inden for de områder, du har brug for.

Sammen finder vi den rette løsning.

fuld compliance

Vi er eksperter i international ansættelse og sikrer, at alle juridiske og skattemæssige krav overholdes.  

Datasikkerhed er et stigende problem i den digitale tidsalder, hvor virksomheder indsamler og lagrer store mængder data. Det er derfor helt afgørende, at du kan stole på, at dine ansatte behandler dine data korrekt, og at I har de rette foranstaltninger på plads for at beskytte vigtige oplysninger, på tværs af landegrænser. Denne sikkerhed er et ufravigeligt krav, når du samarbejder med Randstad.

IT-outsourcing

Portugal.

En af vores populære nearshoring destinationer er Portugal. Med Randstad Technologies og Ausy by Randstad får du en professionel og  pålidelig samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde det team af specialiserede IT-folk, som din virksomhed har brug for.

hvorfor nearshoring i portugal?

Der er mange fordele ved at anvende Portugal som nearshoringsdestination.

1. attraktivt for IT-specialister

Portugal er et meget attraktivt land at bo og leve i, og det er et af de lande i Europa, som flest IT-specialister ønsker at arbejde i. Med portugisisk som hovedsprog tiltrækker Portugal mange IT-specialister fra blandt andet Brasilien, ligesom folk fra Egypten og Marokko gerne flytter til Portugal på permanent basis.

2. lave omkostninger

Lønningerne er lave i sammenligning med Danmark, og fastholdelsen af medarbejderne er god. Vi tager os af betaling og aflønning, ligesom vi sikrer gode arbejdsforhold med fastholdelse af medarbejderne som et vigtigt og naturligt omdrejningspunkt. Vi tilbyder danske IT virksomheder nearshore-udvikling i  Randstads egne setups i vores super lækre kontorer med udsigt til Parque das Nações i Lissabon. 

3. minimal tids- og kulturforskel

Med nearshoring i Portugal er såvel kultur- som tidsforskellen minimal, hvilket betyder, at kommunikation og samarbejde med dine IT-specialister kan foregå nemt og gnidningsfrit, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteteten.

fleksibel outsourcing

med Randstad Technologies.

Den tid det tager at finde og ansætte kvalificerede IT-talener stiger i dag - og når du har travlt med at få vigtige projekter i mål, er der ingen tid at spilde. Det er derfor, at et samarbejde med Randstad giver værdi. Vi gør det tunge arbejde for at sikre, at du har de ressourcer du har brug for, når du har brug for dem.

Randstads globale tilstedeværelse og ekspertise giver dig fleksible outsourcing-løsninger, som imødekommer din virksomheds behov og ønsker.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til outsourcing af f.eks. it- og softwareudvikling. Få adgang til erfarne udviklere og udviklingsteams med de nødvendige færdigheder til at designe, kode og implementere dine projekter.

Sammen med dig finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov, og vi sørger for et fleksibelt og agilt set-up, som tilgodeser både dine behov nu og her samtidig med, at vi tager hensyn til et arbejdsmarked i konstant forandring.

Med Randstad får du en pålidelig og strategisk udviklingspartner, som du kan stole på.

Vi tilbyder et fleksibelt set-up med flere forskellige nearshoringsdestinationer i Europa, så du kan vælge den eller de muligheder, der passer dig bedst.

Vi sørger for at finde de folk, du har brug for til dit projekt, administrerer lønninger, socialsikring, forsikringer, kontorlokaler og mange andre udgifter, som du dermed ikke skal tænke på.

ofte stillede spørgsmål