cross border solutions.

Med Randstad Technologies og Randstad Cross Border Inhouse Services tilbyder vi international rekruttering af medarbejdere i og fra f.eks. Portugal, Spanien, Rumænien, Polen eller andre lande i og uden for EU. Uanset om du leder efter onsite medarbejdere eller en remote arbejdsstyrke i form af f.eks. IT nearshoring kan vi hjælpe.

udvid din medarbejderstab med internationale talenter.

Vores globale tilstedeværelse skaber en løsning, der forbinder dig med vores verdensomspændende netværk. Vi giver dig adgang til kvalificerede kandidater fra hele verden. Både remote og onsite.

kontakt os

nearshoring eller onsite arbejdskraft.

find den løsning, som passer bedst til dine behov.

Randstad tilbyder en bred række af cross border løsninger med flere etablerede nearshoring og offshoring destinationer samt hjælp til tiltrækning af internationale kandidater til arbejde fysisk i Danmark. 

Vi hjælper med at finde internationale IT-specialister til nearshoring i f.eks. Portugal, Spanien, Rumænien eller Polen samt fleksible vikarløsninger onsite i din virksomhed.

Vores mange års erfaring og internationale rækkevidde gør det muligt at sikre dig fleksible løsninger og et setup som kan tilpasses i henhold til, hvordan verden udvikler sig. 

I tæt samarbejde med dig vurderer vi dine kandidatbehov, de tilgængelige kandidater på markedet og udarbejder en skræddersyet løsning, som passer til dine unikke forretningsbehov og mål.

Uanset dit behov finder vi den rette løsning.

din globale arbejdsstyrke.

Vi kombinerer vores internationale tilstedeværelse med vores lokale markedskendskab, så vi sikrer, at vi imødekommer dine kandidatbehov med både lokale og internationale talenter.

kontakt os
 

international arbejdskraft på din arbejdsplads.

cross border onsite

Har du brug for fleksibel arbejdskraft og har du svært ved at tiltrække de kandidater, som du har behov for? - International arbejdskraft fra andre europæiske lande kan være løsningen.

Med Randstad Inhouse Services tilbyder vi cross-border løsninger, hvor vi faciliterer kontakt og hjælper med rekruttering og onboarding af fleksibel arbejdskraft fra udlandet onsite i din virksomhed.

Vi tilbyder en komplet pakke, hvor vi tager os af:

 • Rekruttering og udvælgelse i udlandet.
 • Lønninger, migrationsdokumenter, arbejds- og opholdstilladelser.
 • Onboarding, bolig og sprogstøtte.

Randstad Cross Border Inhouse Services er for dig, som anvender et stort antal midlertidige medarbejdere, og som ønsker at gøre brug af international arbejdskraft indenfor f.eks. lager og produktion i Danmark. Læs mere om vores Inhouse Sevices her 

skal vi finde dine internationale talenter?

kontakt os
 

find og ansæt IT-talenter i hele verden.

Randstad Technologies

Med Randstad Technologies og IT nearshoring tilbyder vi løsninger, der kan opfylde din virksomheds efterspørgsel efter IT-specialister.

Vi har et stort globalt netværk af engelsktalende IT-talenter, og vi hjælper med at etablere rammerne for dine internationale IT-specialister i f.eks. Portugal, Spanien eller Rumænien.

Med vores nearshoring-løsninger får du på en fleksibel måde adgang til kvalificerede IT-specialister inden for områder med stor efterspørgsel. De fleste IT-specialister har engelsk som deres primære arbejdssprog, hvilket betyder, at de let kan arbejde på tværs af landegrænser.

nearshoring i portugal.

En af vores populære nearshoring destinationer er Portugal. Portugal er et meget attraktivt land at bo i og tiltrækker mange dygtige IT-specialister. Omkostningerne er lave og med nearshoring i Portugal er såvel kultur- som tidsforskellen minimal. 

hør mere

complience og datasikkerhed

En af de største hindringer, som virksomheder står over for, når de ansætter internationale talenter, er juridiske, lovgivningsmæssige og skattemæssige overvejelser. Vi er eksperter i international ansættelse og sikrer, at alle juridiske og skattemæssige krav overholdes.

Det er en stadig mere kompliceret affære at være compliant på grund af et stigende antal regler, og det kan føles besværligt at tage forebyggende foranstaltninger. Vi yder rådgivning og hjælper dig gennem junglen af regler og lovkrav – f.eks. i forhold til GDPR.Vi står for alt i forbindelse med ansættelseskontrakter, aflønning og indberetninger, så du ikke skal bekymre dig om dette.

beskyt dine data

Når du samarbejder med Randstad er complience og datasikkerhed et ufravigeligt krav. For os er det helt afgørende, at du kan stole på, at dine data behandles korrekt, og at I har de rette foranstaltninger på plads for at beskytte vigtige oplysninger på tværs af landegrænser. Det hjælper vi dig med.

Vi tilbyder cross border solutions i og uden for EU indenfor IT outsourcing, nearshoring samt rekruttering af international arbejdskraft til din hjemmebane i Danmark.

Efterspørgslen efter dygtige IT-specialister stiger. Med nearshore software outsourcing via Randstad Technolgies får du adgang til det dedikerede team af IT-specalister, som du har brug for. 

rasmus risvig hansen, national director, randstad denmark

Med Randstad Inhouse Services tilbyder vi cross-border løsninger, hvor vi faciliterer kontakt og hjælper med rekruttering og onboarding af fleksibel arbejdskraft fra udlandet onsite i din virksomhed.

lars Kjærulf, director, large account, randstad denmark

ofte stillede spørgsmål

 • nearshoring eller offshoring - hvad skal jeg vælge?

  Outsourcing kan være en oplagt mulighed, når det handler om at finde de rette IT-kompetencer. Både nearshoring og offshoring har fordele og ulemper. Hos Randstad har vi stor erfaring med begge former for outsourcing, og det korte svar er, at det afhænger af dine behov og ønsker.

  Generelt er det dog vores erfaring, at nearshoring er den bedste løsning, når der er tale om mere komplekse opgaver, hvor der er behov for et tættere samarbejde med mindre kulturelle og tidsmæssige forskelle, mens outsourcing kan være at foretrække ved mere simple opgaver, som kan formuleres klart og præcist. 

 • hvilke nearshoring destinationer tilbyder randstad?

  Hos Randstad har vi en bred vifte af etablerede nearshoring destinationer. Vi tilbyder en række løsninger, hvor vi alt efter behov og udvikling i arbejdsmarkedet i Europa - og alt efter risikospredning - har mulighed for at tilpasse dit setup ift. dine ønsker og behov.

  Vi har blandt andet indgående erfaring med nearshoring i Portugal, Spanien, Rumænien og Polen.

  Læs meget mere om IT-nearshoring via Randstad her.

 • hvad er randstad technologies?

  Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et et internationalt IT-konsulenthus med mere end 6000+ IT-specialister siddende i Europa.

  Randstad Technologies er Randstads IT-konsulenthus, som hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger.

 • skal udenlandske statsborgere have arbejdstilladelse for at arbejde i danmark?

  Alle udenlandske statsborgere uden for EU skal have opholds- og arbejdstilladelse for at arbejde i Danmark. Det gælder dog ikke lønmodtagere fra EØS-lande (Norge, Island, Schweiz, Liechtenstein). Borgere fra nordiske lande kan ligeledes frit tage ophold og arbejde i Danmark uden at skulle have en arbejdstilladelse.

  Når du ansætter udenlandsk arbejdskraft via Randstad, sørger vi for, at disse papirer er i orden.