kontakt os


nearshoring eller onsite arbejdskraft.

find den løsning, som passer bedst til dine behov.

Randstad tilbyder en bred række af cross border løsninger med flere etablerede nearshoring og offshoring destinationer samt hjælp til tiltrækning af internationale kandidater til arbejde fysisk i Danmark. 

Vi hjælper med at finde internationale IT-specialister til nearshoring i f.eks. Portugal, Spanien, Rumænien eller Polen samt fleksible vikarløsninger onsite i din virksomhed.

Vores mange års erfaring og internationale rækkevidde gør det muligt at sikre dig fleksible løsninger og et setup som kan tilpasses i henhold til, hvordan verden udvikler sig. 

Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til dine unikke forretningsbehov og mål. I tæt samarbejde med dig vurderer vi dine kandidatbehov, de tilgængelige kandidater på markedet og udarbejder en skræddersyet løsning til at ansætte kvalificerede medarbejdere inden for de områder, du har brug for.

Uanset dit behov finder vi den rette løsning.

international rekruttering

international arbejdskraft på din arbejdsplads.

cross border onsite

Har du brug for fleksibel arbejdskraft og har du svært ved at tiltrække de kandidater, som du har behov for? - International arbejdskraft fra andre europæiske lande kan være løsningen.

Med Randstad Inhouse Services tilbyder vi cross-border løsninger, hvor vi faciliterer kontakt og hjælper med rekruttering og onboarding af fleksibel arbejdskraft fra udlandet onsite i din virksomhed.

Vi tilbyder en komplet pakke, hvor vi tager os af:

  • Rekruttering og udvælgelse i udlandet.
  • Lønninger, migrationsdokumenter, arbejds- og opholdstilladelser.
  • Onboarding, bolig og sprogstøtte.

Randstad Cross Border Inhouse Services er for dig, som anvender et stort antal midlertidige medarbejdere, og som ønsker at gøre brug af international arbejdskraft indenfor f.eks. lager og produktion i Danmark. Læs mere om vores Inhouse Sevices her.

skal vi finde dine internationale talenter?

kontakt os

find og ansæt IT-talenter i hele verden.

Randstad Technologies

Med Randstad Technologies og IT nearshoring tilbyder vi løsninger, der kan opfylde din virksomheds efterspørgsel efter IT-specialister.

Vi har et stort globalt netværk af engelsktalende IT-talenter, og vi hjælper med at etablere rammerne for dine internationale IT-specialister i f.eks. Portugal, Spanien eller Rumænien.

Med vores nearshoring-løsninger får du på en fleksibel måde adgang til kvalificerede IT-specialister inden for områder med stor efterspørgsel. De fleste IT-specialister har engelsk som deres primære arbejdssprog, hvilket betyder, at de let kan arbejde på tværs af landegrænser.

complience og datasikkerhed

En af de største hindringer, som virksomheder står over for, når de ansætter internationale talenter, er juridiske, lovgivningsmæssige og skattemæssige overvejelser. Vi er eksperter i international ansættelse og sikrer, at alle juridiske og skattemæssige krav overholdes.

Det er en stadig mere kompliceret affære at være compliant på grund af et stigende antal regler, og det kan føles besværligt at tage forebyggende foranstaltninger. Vi yder rådgivning og hjælper dig gennem junglen af regler og lovkrav – f.eks. i forhold til GDPR.Vi står for alt i forbindelse med ansættelseskontrakter, aflønning og indberetninger, så du ikke skal bekymre dig om dette.

beskyt dine data

Når du samarbejder med Randstad er complience og datasikkerhed et ufravigeligt krav. For os er det helt afgørende, at du kan stole på, at dine data behandles korrekt, og at I har de rette foranstaltninger på plads for at beskytte vigtige oplysninger på tværs af landegrænser. Det hjælper vi dig med.

ofte stillede spørgsmål