cross border solutions.

Med Randstad Technologies og Randstad Cross Border Inhouse Services tilbyder vi international rekruttering af medarbejdere i og fra f.eks. Portugal, Spanien, Rumænien, Polen eller andre lande i og uden for EU. Uanset om du leder efter onsite medarbejdere eller en remote arbejdsstyrke i form af f.eks. IT nearshoring kan vi hjælpe.

udvid din medarbejderstab med internationale talenter.

Vores globale tilstedeværelse skaber en løsning, der forbinder dig med vores verdensomspændende netværk. Vi giver dig adgang til kvalificerede kandidater fra hele verden. Både remote og onsite.

kontakt os

nearshoring eller onsite arbejdskraft.

find den løsning, som passer bedst til dine behov.

Randstad tilbyder en bred række af cross border løsninger med flere etablerede nearshoring og offshoring destinationer samt hjælp til tiltrækning af internationale kandidater til arbejde fysisk i Danmark. 

Vi hjælper med at finde internationale IT-specialister til nearshoring i f.eks. Portugal, Spanien, Rumænien eller Polen samt fleksible vikarløsninger onsite i din virksomhed.

Vores mange års erfaring og internationale rækkevidde gør det muligt at sikre dig fleksible løsninger og et setup som kan tilpasses i henhold til, hvordan verden udvikler sig. 

Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til dine unikke forretningsbehov og mål. I tæt samarbejde med dig vurderer vi dine kandidatbehov, de tilgængelige kandidater på markedet og udarbejder en skræddersyet løsning til at ansætte kvalificerede medarbejdere inden for de områder, du har brug for.

Uanset dit behov finder vi den rette løsning.

din globale arbejdsstyrke.

Vi kombinerer vores internationale tilstedeværelse med vores lokale markedskendskab, så vi sikrer, at vi imødekommer dine kandidatbehov med både lokale og internationale talenter.

kontakt os
 

international arbejdskraft på din arbejdsplads.

cross border onsite

Har du brug for fleksibel arbejdskraft og har du svært ved at tiltrække de kandidater, som du har behov for? - International arbejdskraft fra andre europæiske lande kan være løsningen.

Med Randstad Inhouse Services tilbyder vi cross-border løsninger, hvor vi faciliterer kontakt og hjælper med rekruttering og onboarding af fleksibel arbejdskraft fra udlandet onsite i din virksomhed.

Vi tilbyder en komplet pakke, hvor vi tager os af:

 • Rekruttering og udvælgelse i udlandet.
 • Lønninger, migrationsdokumenter, arbejds- og opholdstilladelser.
 • Onboarding, bolig og sprogstøtte.

Randstad Cross Border Inhouse Services er for dig, som anvender et stort antal midlertidige medarbejdere, og som ønsker at gøre brug af international arbejdskraft indenfor f.eks. lager og produktion i Danmark. Læs mere om vores Inhouse Sevices her 

skal vi finde dine internationale talenter?

kontakt os
 

find og ansæt IT-talenter i hele verden.

Randstad Technologies

Med Randstad Technologies og IT nearshoring tilbyder vi løsninger, der kan opfylde din virksomheds efterspørgsel efter IT-specialister.

Vi har et stort globalt netværk af engelsktalende IT-talenter, og vi hjælper med at etablere rammerne for dine internationale IT-specialister i f.eks. Portugal, Spanien eller Rumænien.

Med vores nearshoring-løsninger får du på en fleksibel måde adgang til kvalificerede IT-specialister inden for områder med stor efterspørgsel. De fleste IT-specialister har engelsk som deres primære arbejdssprog, hvilket betyder, at de let kan arbejde på tværs af landegrænser.

nearshoring i portugal.

En af vores populære nearshoring destinationer er Portugal. Portugal er et meget attraktivt land at bo i. Omkostningerne er lave og med nearshoring i Portugal er såvel kultur- som tidsforskellen minimal. Med portugisisk som hovedsprog tiltrækker Portugal mange IT-specialister fra blandt andet Brasilien, ligesom folk fra Egypten og Marokko gerne flytter til Portugal på permanent basis.

hør mere

randstad technologies.

Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et internationalt IT-konsulenthus med mere end 5000+ IT-specialister siddende i Europa.

Randstad Technologies er Randstads IT-konsulenthus, som hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger - intet behov er for komplekst - og intet projekt er for stort.

Med Randstad Technologies får du adgang til knappe tekniske talenter og de digitale løsninger, som din virksomhed har brug for.

Vi hjælper dig f.eks. med at finde:

 • applikationsudviklere
 • forretningsanalytikere
 • dataanalytikere
 • desktop-support
 • DevOps-ingeniører
 • helpdesk-support
 • java-udviklere
 • netværksingeniører
 • projektledere
 • salesforce-ingeniører
 • scrum-mastere
 • softwareingeniører

Vi tilbyder cross border solutions i og uden for EU indenfor IT outsourcing, nearshoring samt rekruttering af international arbejdskraft til din hjemmebane i Danmark.

Efterspørgslen efter dygtige IT-specialister stiger. Med nearshore software outsourcing via Randstad Technolgies får du adgang til det dedikerede team af IT-specalister, som du har brug for. 

rasmus risvig hansen, national director, randstad denmark

Med Randstad Inhouse Services tilbyder vi cross-border løsninger, hvor vi faciliterer kontakt og hjælper med rekruttering og onboarding af fleksibel arbejdskraft fra udlandet onsite i din virksomhed.

lars Kjærulf, director, large account, randstad denmark

lovgivning og datasikkerhed

En af de største hindringer, som virksomheder står over for, når de ansætter internationale talenter, er juridiske, lovgivningsmæssige og skattemæssige overvejelser. Vi er eksperter i international ansættelse og sikrer, at alle juridiske og skattemæssige krav overholdes. 

beskyt dine data

Der er ikke mange virksomheder, som i dag arbejder med IT, som ikke har en lang række personfølsomme data i deres databaser/systemer, eller som behandler persondata på en eller anden måde i forbindelse med gennemførsel af deres opgaver. Datasikkerhed er et stigende problem i den digitale tidsalder, hvor virksomheder indsamler og lagrer store mængder data.

Det er derfor helt afgørende, at du kan stole på, at dine ansatte behandler dine data korrekt, og at I har de rette foranstaltninger på plads for at beskytte vigtige oplysninger, på tværs af landegrænser. Denne sikkerhed er et ufravigeligt krav, når du samarbejder med Randstad.

ofte stillede spørgsmål

 • hvilke nearshoring destinationer tilbyder randstad?

  Hos Randstad har vi en bred vifte af etablerede nearshoring destinationer. Vi tilbyder en række løsninger, hvor vi alt efter behov og udvikling i arbejdsmarkedet i Europa - og alt efter risikospredning - har mulighed for at tilpasse dit setup ift. dine ønsker og behov.

  Vi har blandt andet indgående erfaring med nearshoring i Portugal, Spanien, Rumænien og Polen.

 • hvad indeholder en nearshoring løsning hos randstad?

  Hos Randstad skræddersyr vi vores løsninger til den enkelte kundes behov. Vi leverer alt fra rekruttering til lokationer, onboarding og løbende support og rådgivning.

  Med vores mangeårige erfaring giver vi dig sikkerhed for at alt forløber gnidningsfrit. Vi identificerer og undgår faldgruber, ligesom vores løsninger altid har fuld fokus på compliance. Vi sikrer overholdelse af gældende lovgivning, sundheds- og sikkerhedsstandarder samt data- og sikkerhedskrav.

  Vi tager os ligeledes af betaling og aflønning, ligesom vi sikrer gode arbejdsforhold med fastholdelse af medarbejderne som et vigtigt og naturligt omdrejningspunkt.

 • er portugal et dyrt land at anvende til nearshoring?

  Mange tror fejlagtigt, at Portugal er en dyr nearshoring destination. Portugal er et meget attraktivt land at bo og leve i, og det er et af de lande i Europa, som flest IT-specialister ønsker at arbejde i.

  Lønningerne er lave i sammenligning med Danmark, og fastholdelsen af medarbejderne er god.

  Portugal er en af vores mest populære IT nearshoring destinationer i EU.

  Vi tilbyder danske IT virksomheder nearshore-udvikling i  Randstads egne setups i vores super lækre kontorer med udsigt til Parque das Nações i Lissabon.

 • hvad er randstad technologies?

  Randstad er verdens største HR-udbyder, men vi er også et et internationalt IT-konsulenthus med mere end 5000+ IT-specialister siddende i Europa.

  Randstad Technologies er Randstads IT-konsulenthus, som hjælper dig med alt fra digitale transformationsprojekter til applikationer, infrastrukturstyring og tekniske løsninger.