kontakt os


vi har flere specialiserede områder

Hos Randstad er det ikke et tilfælde, at vi har nogle af landets største virksomheder i vores database. Gennem de seneste 60 år har vores mission været at være de bedste i branchen og danne trygge rammer for vores kunder og deres medarbejdere med henblik på at få en endnu bedre global arbejdsplads.

Når vi finder en projektansat konsulent til netop dit projekt, kan du være helt sikker på, at vores erfaring og specialistområder baner vejen for et godt match. Uanset om det drejer sig om projektansatte konsulenter, en specifik freelancer eller interim ansættelse vil din konsulent hos Randstad sørge for, at det rigtige match til netop din virksomhed både vil skabe merværdi og tilføre noget positivt til din arbejdsplads, hvilket i sidste ende både er fordelagtigt for din virksomheds økonomi og kultur.

de rigtige ressourcer - på 48 timer

book din freelance konsulent via Randstad

Vi finder den specialist konsulent, du søger, og inden 48 timer præsenterer vi de første kandidater for dig. Randstad ejer Europas største freelancer database, Twago, og vi er eksperter i at identificere de rigtige freelancere til dit projekt - både lokalt og globalt. Praktisk talt  giver Randstad dig de helt rigtige ressourcer og den bedst mulige løsning til præcis dit individuelle behov på kun 48 timer. Vi er med hele vejen fra vi modtager opgaven til onboarding af din nye freelance-specialist.

mulighed for fastansættelse

Hos Randstad har vi desuden mulighed for at kontraktansætte dine freelance-konsulenter på enten time- eller månedsbasis. Vi sørger for alt og sikrer bl.a. de rigtige ansættelses-, kontrakt-  og skatteforhold, så din virksomhed er compliant med gældende regler og lovgivninger. Randstad er medlem af Dansk Erhverv og Dansk Industri. Endvidere tilbyder Randstad også en mulighed for at fastansætte din freelance-konsulent, hvis også kemien er i top. Denne mulighed sparer ikke kun penge, men sikrer også stor knowhow og giver ikke mindst en god mulighed for at få eksterne ressourcer til at spille sammen med netop din freelancestrategi.

vi dækker hele landet i hele projektets tidsramme

Hvis du har brug en projektansat konsulent, interim manager eller anden freelancer, så hjælper Randstad, uanset hvor i landet din virksomhed er. Vi finder lige netop den projektansatte, du mangler til dit projekt, uanset hvor lang tid du skal bruge en ansættelse.

søger du en freelancer til konsulentjob, så er du måske allerede et skridt foran?

Fremtidens konsulentopgaver kan meget vel løses af en freelance-konsulent frem for en fastansat. Både efterspørgslen på arbejdskraft og omfanget af arbejdsopgaverne har ændret sig markant de sidste år. Der er fra virksomhedernes side et stort fokus på at præstere så optimalt som muligt på alle arbejdsområder, hvorved eksterne specialister kommer ind i billedet. Ord som “agil” og “gig economy” har fået en omfattende betydning for hele strukturen i opbygningen af en moderne virksomhed.

brug for en freelance konsulent?

lad os hjælpe

interim, vikar eller bare midlertidig?

Interim er den latinske betegnelse for midlertidig eller foreløbig, og dermed kan interim management oversættes til midlertidig ledelse. Med en interim ansættelse kan du tilknytte stærke, erfarne og ikke mindst specialiserede ledere på midlertidige aftaler. En interim manager kan ansættes til både planlagte projekter men også akut opståede opgaver.

brænder for netop din problemstilling.

Da en interim manager er en specialiseret ansættelse, kan du være helt sikker på, at din nye midlertidige ansættelse brænder for den opgave, som du har stillet. Når du tilknytter en freelancer, er det både tale om en ansættelse af en ny medarbejder i en tidsbegrænset periode, men også et reelt køb af en freelancers unikke evner til at løse netop din problemstilling.