specialistområder

genvejen til din nye medarbejder

Hos Randstad finder vi ikke bare nye medarbejdere. Vi finder de nye medarbejdere, som passer til netop din virksomhed. Det kræver viden om kandidaterne, deres specifikke fagområde og rekrutteringsmarkedet inden for netop din branche. Og den viden har vi hos Randstad. Det er derfor, at vi kan finde genvejene til de mest eftertragtede vikarer og faste medarbejdere inden for alt lige fra salg, IT, HR og ledelse til offentlig administration

Kontakt os på tlf. 33930800 eller klik her - så ringer vi til dig

 

  engineering_1_redigerad.jpg

  ingeniør og teknik

  Når man skal finde dygtige ingeniører, kan det nogle gange føles som at lede efter en nål i en høstak. Altså med mindre man får Randstad til at hjælpe. Vi har et dedikeret team af konsulenter, der har øjnene stift rettet mod landets mest eftertragtede ingeniører og teknikere. Det betyder, at når du har brug for en bestemt profil, ved vi, hvor vi skal kigge, så du hurtigt kan få fingre i de bedste kandidater.

  Randstad_Technology_2_500x300px.jpg

  IT

  Revisionsfirmaer, produktionsvirksomheder, reklamebureauer. Så godt som alle virksomheder er dybt afhængige af IT – og dybt afhængige af de mennesker, der skal drive og udvikle deres IT-systemer. Hos Randstad har vi et dedikeret team af konsulenter, der er specialiserede i at rekruttere dygtige IT-hjerner. De kender markedet til bunds og har alle et stort netværk af IT-kandidater, så de hurtigt kan finde de vikarer og faste medarbejdere, du har brug for.

  sales_redigerad.jpg

  salg

  Uanset om du leder efter erfarne salgschefer eller talentfulde salgssupportere, kan vi give dig adgang til nogle af de mest eftertragtede kandidater. Du får tilknyttet et specialiseret team, der ikke laver andet end at arbejde med rekruttering inden for salg. På den måde kan vi matche netop den vikar eller faste medarbejder, som passer allerbedst til din virksomhed – så dine salgstal kommer til at boome og dine kunder til at smile.

  business_redigerad.jpg

  kontor og administration

  Søger du efter administrative medarbejdere, som kan drive din virksomhed på tværs af support- og backoffice-funktioner, kan vi hjælpe. Hos Randstad rekrutterer vi både vikarer og faste medarbejdere inden for alt fra indkøb, logistik og sagsbehandling til alle former for sekretærfunktioner. Takket være vores mange lokale afdelinger, har vi adgang til en stor pulje af dygtige medarbejdere inden for kontor og administration over hele landet.

  WorkerSupport_500x300px.jpg

  offentlig administration

  Randstad er godkendt SKI-leverandør og har mange års erfaring i at rekruttere dygtige medarbejdere til staten, kommunerne og regionerne. Med andre ord kan vi ikke blot finde de vikarer og faste medarbejdere, som du søger. Og gøre det hurtigt. Vi kan også finde de profiler, som passer allerbedst til netop din organisation, så du kan minimere medarbejderomsætningen og optimere effektiviteten.

  tillverkning_redigerad.jpg

  lager og produktion

  Fleksibilitet og hurtighed er nøgleord, når vi rekrutterer alt fra lagerfolk, maskinoperatører og pakkerimedarbejdere til produktionspersonale. For vi ved, at tiden er en vigtig faktor, når du skal opretholde et tilfredsstillende produktionsniveau, og det har vi indrettet vores forretning efter. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde nye vikarer eller faste medarbejdere fra dag til dag, så du aldrig mangler hænder, uanset om du søger ny medarbejder, der er faglært eller ufaglært.

  HR_redigerad.jpg

  HR

  Takket være vores dybdegående viden om HR-markedet, kan vi finde de talentfulde HR-medarbejdere, som du har brug for – både når det drejer sig om vikarer og faste medarbejdere. Vores konsulenter tager sig ikke blot tid til at lære din virksomhed at kende, men også dine potentielle kandidater. Det er derfor, vi kan matche dig med de rette HR-profiler, som kan holde forretningen på sporet og dine medarbejdere glade.

  InterimExecutives_300x500px.jpg

  ledelse

  Dine ledere sætter retningen for din virksomhed. Derfor er det afgørende at finde kandidater, der har de rette visioner, kan stille skarpt på din forretning og er i stand til at udvikle dine medarbejdere. Og det er netop, hvad vi kan hjælpe dig med hos Randstad – så find ny medarbejder hos os, uanset om du er på udkig efter salgschefer, økonomichefer, HR-chefer, produktionschefer eller andre ledere til din virksomhed.

  marknad_2_redigerad.jpg

  marketing & kommunikation

  Hvis man skal have fat i landets dygtigste marketingfolk, handler det om at reagere hurtigt. Med vores hjælp kan du få adgang til en database af kloge hoveder inden for de allerfleste marketingområder, lige fra eventmarketing, grafisk design og kommunikation til strategisk marketing, content marketing og sociale medier. Og det gælder uanset, om du er på udkig efter en ung talentfuld koordinator eller en garvet kreativ chef.

  ekonomi_finans_redigerad.jpg

  økonomi og regnskab

  Find en ny revisor eller bogholder. Talentfuld eller erfaren. Vikar eller fast medarbejder. Hos Randstad kan vi finde alle de kandidater inden for økonomi og regnskab, som du har brug for. Også dem, som ellers kan være svære at tiltrække. Det skyldes ikke mindst, at vi har adgang til en stor aktiv pulje af dygtige økonomi- og regnskabsmedarbejdere, som vi kender og ved, hvordan vi flytter til nye jobs. Måske i din virksomhed?