vi opbygger ikke bare teams, vi opbygger virksomheder.

Er det mon et tilfælde, at vi har landets største firmaer som kunder? At vi er verdens største på markedet? Eller at vi har over 60 års erfaring? Nej, det skyldes, at vi gør mere end blot at opbygge teams. Vi opbygger virksomheder.

kontakt os i dag

IT.

IT-systemer er den moderne verdens tandhjul. Det er dem, der får forretningen til at køre, folk til at arbejde sammen og tingene til at fungere gnidningsløst … altså hvis man har de rigtige IT-folk ansat, og det er dem, vi finder.

læs mere

økonomi.

Revisor eller bogholder? Talentfuld eller erfaren? Vikar eller fast medarbejder? Vi er specialister i at finde folk, som du kan regne med. Faktisk har vi konsulenter, der ikke laver andet. Og det er et klart plus, hvis du spørger os.

læs mere

ingeniør og teknik.

At være ingeniør eller tekniker kræver et øje for de små detaljer. Det samme er nødvendigt, når man skal rekruttere dem. Måske er det derfor, vi er så dygtige til at finde netop den type profiler – selv når vi leder efter nålen i høstakken.

læs mere

offentlig administration.

Som godkendt SKI-leverandør har vi mange års erfaring med at rekruttere til staten, kommunerne og regionerne. Med andre ord kan vi finde præcis de medarbejdere, som passer ind i din organisation. Og vi kan gøre det hurtigt.

læs mere

lager og produktion.

Hurtighed er et nøgleord, når vi finder lagermedarbejdere, maskinoperatører, produktionsfolk og så videre. For vi ved, at tiden er afgørende, når du pludselig står og mangler dygtige folk. Og det har vi indrettet vores forretning efter.

læs mere

administration.

Administration omfatter et utal af funktioner, som alle har samme mål for øje: at få din virksomheds interne processer til at køre så godt, at du holder op med at tænke over dem. Så lad os hjælpe. Vi finder administratorer i hele landet.

læs mere

salg.

Kundeservice, opsøgende salg, telemarketing eller salgsledelse. Vores konsulenter er på hjemmebane i det hele. De laver nemlig ikke andet end at rekruttere dygtige salgsfolk. Måske er det derfor, vi er en af de allerstørste på området.

læs mere

ledelse.

Ledere skal ikke bare passe til jobbet. De skal også passe til deres medarbejdere. Og til virksomhedens kultur, strategi og ambitioner. Alt det er lidt af en kabale at få til at gå op, altså medmindre man har gjort det i over 50 år.

læs mere

legal.

Uanset om du søger jurister til sagsbehandling, rådgivere til din private virksomhed eller advokater til dit advokatkontor, kan vi finde de eksperter, du har brug for. Prøv os, og døm selv.

læs mere

marketing.

Vil du have fat i landets dygtigste inden for SoMe, PR, SEO, SEA eller måske bare almindelig kommunikation, skal du vide, hvor du skal lede … eller kende nogen, der ved alt om, hvordan man tiltrækker unge talenter og garvede eksperter.

læs mere

bygge og anlæg.

Uanset om du skal bruge arbejdsmænd, svejsere, tekniske tegnere eller maskinførere, kan vi levere de hænder og hoveder, du har brug for. Også fra dag til dag.

læs mere