når paragrafferne ikke kan stå alene.

Juridiske eksperter skal naturligvis kunne deres jura. Men de skal også være i stand til at omsætte deres viden til rådgivning, der skaber resultater for din virksomhed. Det ved vi i Randstad.

lad os hjælpe

få værdi af din investering.

En juridisk medarbejder er en investering. Men også en forsikring, som kan spare din virksomhed for meget. Uanset hvilken specialist, du har brug for, kan vi hjælpe … ligesom vi har hjulpet mange andre virksomheder de sidste 50 år.

hvorfor vælge os?

det får du hos os.

1: Et team, som ved, hvordan de skal tiltrække juridiske eksperter. 2: En fast konsulent, som styrer hele rekrutteringen fra start til slut. 3: Adgang til vores database med aktive kandidater. 4: Og naturligvis den rigtige til jobbet.

kontakt os her

​​Vi har brugt Randstad til to konkrete opgaver, hvor vi skulle bruge højt specialiserede ansatte. I begge tilfælde fandt Randstad en række gode kandidater, hvoriblandt vi fandt de profiler, der matchede vores krav.

 

Casper Nørgaard - Managing Partner, HjulmandKaptain
hvad mener andre kunder?

lær dine kandidater at kende.

Enkelhed er et nøgleord for os. Også når det handler om at lære dine kandidater at kende. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, der præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du nemt kan danne dig et overblik.

oplev værktøjet i aktion

vi klarer paragrafferne.

Vi finder mennesker, ikke lovbøger. Derfor ser vi ikke kun på, hvor godt din nye medarbejder kender spillets regler. Men også på hans personlighed, værdier og holdninger. Og om de passer til netop din virksomhed.

 

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

læs, hvad kunderne mener.

I sidste ende er det, hvad vores kunder mener, der tæller. Ikke, hvad vi mener …

læs, hvad de mener

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle