specialister i rekruttering af ingeniører.

Der er stor efterspørgsel efter ingeniører og teknikere. Vi har mere end 60 års erfaring med specialiseret rekruttering. Du får det bedste af to verdener med vores specialiserede viden kombineret med moderne teknologi.

Med Randstad som din HR-partner får du nemlig specialister, som kun arbejder med at rekruttere ingeniører og teknikere. De ved, hvor de er, og hvem der kan flyttes. Samtidig matcher vi deres personlighed med din virksomhedskultur, så du ansætter den rigtige ingeniør eller tekniker i første hug.

Vi sætter os grundigt ind i, hvad dine behov er, når vi hjælper dig med din ingeniør-rekruttering. Du får tilknyttet en fast rekrutteringskonsulent fra start til slut, som du løbende kan sparre med omkring dine behov og muligheder. Skal vi hjælpe dig?

kontakt os


vi finder ingeniøren i den tekniske høstak.

Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode fra dag 1. Når du ved, hvordan du søger efter, udvælger og interviewer de bedste kandidater, øger du dine chancer for succes.

Det kræver den rigtige viden og teknik at finde den rigtige medarbejder. Med en kombination af specialiseret viden og teknologi finder vores rekrutteringskonsulenter den famøse nål i høstakken. 

Vi kender din verden. Vores konsulenter arbejder nemlig med fagområder, hvor de selv er specialister. De finder dem, som ingen andre kan finde. Du slipper med andre ord for at lave et jobopslag med ”Ingeniør søges” og håbe på det bedste. Det får du altid med os.

I Randstad er det den menneskelige del, som gør forskellen. Du får mennesker, du kan stole på og teknologi, du kan regne med. Når du har brug for hjælp med rekruttering af ingeniører, sætter vi vores største aktiv i gang med det samme – vores medarbejdere.

få en vikar til presserende opgaver.

Vi er ikke kun et rekrutteringsbureau. Vi kan også hjælpe dig med at finde en ingeniør som vikar, der kender din branche. I vores database med over 40.000 vikarer kan du finde en ingeniør og tekniker, som har kompetencerne til at løse de opgaver, du har brug for.

Behovet for flere hænder kan opstå pludseligt. Derfor kan du finde en ny kollega med relevante kernekompetencer blandt vores vikarer – også ved akutte behov. Du kan få en ingeniør som vikar en dag eller et helt år. Det er helt op til dig og dine behov.

En vikar kan være et godt supplement, mens du leder efter den helt rigtige person til din virksomhed. Ligesom vi hjælper med at matche ingeniør og virksomhed i vores rekruttering, hjælper vi også med at finde en vikar med den helt rigtige profil.