med den rette teknik finder man teknikere.

Og her taler vi ikke blot om digitalisering, databaser og processer. Men også om menneskelig snilde, viden og erfaring. Begge dele bruger vi i Randstad i vores rekruttering. De går hånd i hånd og hjælper os til at finde de tekniske profiler, som du leder efter.

lad os hjælpe

specialister i rekruttering af ingeniører.

Der er stor efterspørgsel efter ingeniører og teknikere. Vi har mere end 60 års erfaring med specialiseret rekruttering. Du får det bedste af to verdener med vores specialiserede viden kombineret med moderne teknologi.

Med Randstad som din HR-partner får du nemlig specialister, som kun arbejder med at rekruttere ingeniører og teknikere. De ved, hvor de er, og hvem der kan flyttes. Samtidig matcher vi deres personlighed med din virksomhedskultur, så du ansætter den rigtige ingeniør eller tekniker i første hug.

Vi sætter os grundigt ind i, hvad dine behov er, når vi hjælper dig med din ingeniør-rekruttering. Du får tilknyttet en fast rekrutteringskonsulent fra start til slut, som du løbende kan sparre med omkring dine behov og muligheder. Skal vi hjælpe dig?

kontakt os

det, der skal til.

Danmark tørster efter ingeniører, og det er ikke nemt at finde de bedste talenter. Derfor skal der noget særligt til at rykke de kandidater, som kan rykke din virksomhed.

hvorfor vælge os?

vi finder ingeniøren i den tekniske høstak.

Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode fra dag 1. Når du ved, hvordan du søger efter, udvælger og interviewer de bedste kandidater, øger du dine chancer for succes.

Det kræver den rigtige viden og teknik at finde den rigtige medarbejder. Med en kombination af specialiseret viden og teknologi finder vores rekrutteringskonsulenter den famøse nål i høstakken. 

Vi kender din verden. Vores konsulenter arbejder nemlig med fagområder, hvor de selv er specialister. De finder dem, som ingen andre kan finde. Du slipper med andre ord for at lave et jobopslag med ”Ingeniør søges” og håbe på det bedste. Det får du altid med os.

I Randstad er det den menneskelige del, som gør forskellen. Du får mennesker, du kan stole på og teknologi, du kan regne med. Når du har brug for hjælp med rekruttering af ingeniører, sætter vi vores største aktiv i gang med det samme – vores medarbejdere.

hvad giver vi dig?

Et specialiseret team, som kun rekrutterer ingeniører og teknikere, en fast konsulent, som styrer hele din rekruttering fra start til slut, og adgang til vores database med flere tusinde kandidater. Og det er naturligvis blot tre eksempler.

kontakt os her

tryk på start.

Uanset om du mangler tekniske ledere, specialister eller ingeniører, er der gode chancer for, at vi kan finde dem, du leder efter. Vi har jo gjort det mange gange før. Skal vi starte?

start

Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent.

Claus Hattesen Hangaard, administrationschef, Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg
hvad mener andre kunder?

specialiseret i specialister.

Ingeniører og teknikere er specialister. Det er vi også. Faktisk har vi et team, der ikke laver andet end at rekruttere tekniske profiler. Så når du fortæller, hvem du leder efter, forstår vi dig … helt ned til de små tekniske detaljer.

tal med en specialist

få en vikar til presserende opgaver.

Vi er ikke kun et rekrutteringsbureau. Vi kan også hjælpe dig med at finde en ingeniør som vikar, der kender din branche. I vores database med over 40.000 vikarer kan du finde en ingeniør og tekniker, som har kompetencerne til at løse de opgaver, du har brug for.

Behovet for flere hænder kan opstå pludseligt. Derfor kan du finde en ny kollega med relevante kernekompetencer blandt vores vikarer – også ved akutte behov. Du kan få en ingeniør som vikar en dag eller et helt år. Det er helt op til dig og dine behov.

En vikar kan være et godt supplement, mens du leder efter den helt rigtige person til din virksomhed. Ligesom vi hjælper med at matche ingeniør og virksomhed i vores rekruttering, hjælper vi også med at finde en vikar med den helt rigtige profil.

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

holdninger, der tæller.

Vi kan synes, vi er nok så dygtige. Men det, der tæller, er, hvad vores kunder synes …

læs, hvad de synes

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle