med den rette teknik finder man teknikere.

Og her taler vi ikke blot om digitalisering, databaser og processer. Men også om menneskelig snilde, viden og erfaring. Begge dele bruger vi i Randstad. De går hånd i hånd og hjælper os til at finde de tekniske profiler, som du leder efter.

lad os hjælpe

det, der skal til.

Danmark tørster efter ingeniører, og det er ikke nemt at finde de bedste talenter. Derfor skal der noget særligt til at rykke de kandidater, som kan rykke din virksomhed.

hvorfor vælge os?

hvad giver vi dig?

Et specialiseret team, som kun rekrutterer ingeniører og teknikere, en fast konsulent, som styrer hele din rekruttering fra start til slut, og adgang til vores database med flere tusinde kandidater. Og det er naturligvis blot tre eksempler.

kontakt os her

Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent.

Claus Hattesen Hangaard, administrationschef, Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg
hvad mener andre kunder?

tryk på start.

Uanset om du mangler tekniske ledere, specialister eller ingeniører, er der gode chancer for, at vi kan finde dem, du leder efter. Vi har jo gjort det mange gange før. Skal vi starte?

start

specialiseret i specialister.

Ingeniører og teknikere er specialister. Det er vi også. Faktisk har vi et team, der ikke laver andet end at rekruttere tekniske profiler. Så når du fortæller, hvem du leder efter, forstår vi dig … helt ned til de små tekniske detaljer.

tal med en specialist

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

holdninger, der tæller.

Vi kan synes, vi er nok så dygtige. Men det, der tæller, er, hvad vores kunder synes …

læs, hvad de synes