når salgsindsatser giver salgsresultater.

Tal lyver ikke. Hverken salgstal eller rekrutteringstal. Så når vi siger, at vi er dygtige til at rekruttere sælgere, er det ikke salgsgas. Vi er nemlig en af landets allerstørste på området …

lad os hjælpe

værdifuld viden.

Den teknologiske udvikling går stærkt, og mange sælgere bliver udskiftet af internettet. Derfor er det vigtigt, at dine er dygtige til at skabe relationer, udfordre deres kunder og skabe merværdi. Noget, som internettet trods alt ikke kan.

find dine sælgere her

hvorfor vælge os?

Blandt andet fordi vi er det sted, folk søger hen, når de leder efter et salgsjob. Vi er nemlig en af de allerstørste udbydere. Og så har vi så meget styr på vores processer, at vi sagtens kan rekruttere flere hundrede profiler ad gangen.

læs mere om vores processer

Randstad er hurtige til at finde de rette kandidater. Da vi havde behov for akut hjælp, kunne de på kort tid præsentere en række dygtige kandidater, som passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent, og vi har nu et fast samarbejde med dem.

Andreas Rasmussen, Operations & Sales Lead, Sitel
hvad mener andre kunder?

bliv dus med dine kandidater.

Enkelhed. Det er et nøgleord for os. Derfor har vi udviklet Job fit, boss fit & company fit®, som præsenterer dine kandidater ud fra 21 kriterier, så du nemmere kan sammenligne dem og finde ud af, hvem der passer til din virksomhed.

oplev værktøjet i aktion

specialiserede i specialister.

Vi kender værdien af teknologi i Randstad. Men vi kender også værdien af menneskelig erfaring, viden og intuition. Det er derfor, vi har et team af specialiserede konsulenter, der ikke laver andet end at finde specialiserede sælgere.

 

tal med en specialist

branchenyheder.

Hver tredje måned samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

hvad siger de andre kunder?

Vi kan skrive løs om vores fortræffeligheder. I sidste ende er det, hvad vores kunder siger, der tæller …

læs, hvad de siger