rekruttering af sælgere

med data og intelligente analyser

Vi er specialister i rekruttering. Vi kender det nuværende talentlandskab og er på forkant med ændringer i markedet. Salg er livsnerven i mange virksomheder, og vi kan hjælpe dig med at rekruttere sælgere, som er specialister i salg.

Uanset om du er en vækstvirksomhed eller en stor og international virksomhed, kan vi hjælpe dig. Vi opbygger ikke bare teams, vi opbygger virksomheder. Det gør vi, fordi dit firma er noget særligt, og derfor skal dine medarbejdere også være det.

Det er ikke et tilfælde, at vi har mere end 50 års erfaring. Lad os hjælpe dig med din rekruttering af specialister inden for salg, så du får den helt rette profil på holdet. Kontakt os i dag, så vi kan finde den nye sælger, som passer til netop din virksomhed.

de største inden for salgsrekruttering.

Tid er afgørende, når du mangler ekstra hænder. Hvis du rekrutterer en forkert sælger til teamet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor analyserer vi kandidaterne ud fra flere kriterier, så du er sikker på, at din nye salgsmedarbejder passer til både jobbet og din virksomhed.

Vores konsulenter ved præcis, hvordan man bedst rekrutterer dygtige salgsfolk, som du kan få stor glæde af i din virksomhed. Randstad er en af de allerstørste på markedet takket være vores omfattende viden og erfaring.

Salg dækker over mange ting. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at finde talenter og specialister inden for kundeservice, opsøgende salg, telemarketing og salgsledelse. Sammen tager vi dit salg og rekruttering til helt nye højder.

skyd genvej til din nye salgsmedarbejder

Vi lever i en digital verden, hvor moderne teknologi, forudsigende analyser og data er en uundværlig del af enhver virksomhed – også ifm. rekruttering af sælgere. Vi kombinerer viden med teknologi til at møde dygtige kandidater, dér hvor de er - i øjenhøjde med respekt for hvor i karrieren de befinder sig. 

Konsulenterne hos Randstad er specialiseret inden for forskellige fagområder. Vi kender din verden, og ved, hvor vi skal finde dine nye talenter til salg og kundeservice. Vi kan finde dem, ingen andre kan finde. Vi kender både faldgruberne og genvejene.

Der findes ingen skuffeløsninger hos os. Hverken virksomheder eller mennesker er ens. Derfor er vores løsninger heller ikke. Vi skræddersyr din rekruttering, så du finder de bedste kandidater på kortest mulig tid. Skal vi hjælpe dig?

få en specialist inden for salg med det samme.

Det er ikke sikkert, du leder efter en fast sælger – eller har behov for en. I stedet kan du få en vikar til f.eks. tidsbegrænsede projekter, spidsbelastninger eller sygdom. Udover rekruttering af sælgere hjælper vi også med at finde vikarer. Endda fra dag til dag.  

Find din nye vikar i vores database, som består af over 40.000 vikarer. Her venter mange specialister inden for salg bare på dit opkald. De er klar til at rykke ud med kort varsel.

Når du bruger en af vores vikarer, er det os, der er arbejdsgiver. Det betyder, at du bl.a. slipper for det administrative. Ligesom når vi står for din rekruttering af sælgere, gør vi det, vi er bedst til; ser dig i øjnene, lytter og finder de medarbejdere, du leder efter.