velafprøvede processer med fokus på det rette match

lad os hjælpe

offentligt specialistteam.

Vores specialistteam ved alt om, hvordan man finder de rigtige profiler til staten, kommunerne og regionerne og fokuserer på at finde det helt rette match mellem kandidat og virksomhed.

andre grunde til at vælge os

det her giver vi dig.

En fast konsulent, som styrer hele processen fra ende til anden, adgang til vores database med tusindvis af kandidater og et team, der kender markedet til bunds.

kontakt os her

Da vi havde behov for akut hjælp ved vores front desk, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent.

Claus Hattesen Hangaard - Administrationschef, Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

Vi fik i samarbejdet med Randstad topkvalificerede medarbejdere til at hjælpe os under spidsbelastninger. Til samtalerne var vi repræsenteret med en medarbejder, hvilket vi var rigtig glade for. Ikke mindst, da konsulenten og vores egen repræsentant fandt frem til samme kandidat.

Tina-Kirstine Storm - HR-konsulent, Forsyning Ballerup

Jeg har samarbejdet med Randstad over flere omgange og er ikke i tvivl om, hvem vi skal kontakte, når vi skal have hjælp til at finde vikarer til vores organisation. De yder en professionel service, og vi oplever, at de gør meget ud af at finde kandidater, der matcher kulturen, teamet og jobbet.

Thomas Pedersen - Chef, Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

Vi har anlitat Randstad DK vid några tillfällen för 'second opinion' vid rekrytering av chefer. De är mycket professionella och har lämnat bra underlag till oss inför beslut om anställningar. Flera kandidater har varit mycket positiva till bemötande från Randstads konsulter, vilket är bra både för oss och Randstad.

 

Allan Masur - Senior HR-rådgivare, Nordiska ministerrådets sekretariat, DK
hvad mener andre kunder?

hvem passer til din virksomhed?

Enkelhed. Det er et nøgleord hos os. Derfor har vi udviklet værktøjet Job fit, boss fit & company fit®, som gør det nemmere for dig at sammenligne dine kandidater og finde ud af, hvem der passer til netop din virksomhed.

oplev værktøjet i aktion

fokus på personen bag cv’et.

Vi kender værdien af faglige evner i Randstad. Men vi kender også værdien af menneskelig erfaring og intuition. Det er derfor, vi ser lige så meget på personen som på cv’et, når vi finder den medarbejder, der passer til din virksomhed.

 

se, hvad vi kan

branchenyheder.

Hver 6. uge samler vi de mest interessante artikler, statistikker og analyser om det danske arbejdsmarked og sender til vores abonnenter.

abonner nu

få 360 graders overblik …

… over alt, hvad der rører sig inden for job, arbejde og HR, lige fra nye tendenser til statistik, forskning, baggrund og debat.

besøg arbejdsmarkedet360

det synes vores kunder.

Når alt kommer til alt, er det vigtigere, hvad vores kunder synes, end hvad vi synes …

læs, hvad de synes

HR, trends og tendenser

se alle artikler

læs mere om dette emne?

se alle