nyt job? prøv vikarbureau i aarhus.

Er du på udkig efter et nyt job som vikar i Aarhus? Så kan du via Randstad få adgang til mange interessante vikarjobs. Gå på opdagelse blandt vores ledige vikarstillinger i Aarhus og resten af Region Midtjylland, eller opret dig i cv-databasen over vikarer.

se ledige stillinger

leder du efter et vikariat i aarhus?

eller andre steder i Region Midtjylland, kan du trække på vores kontakter, hvis du opretter et cv i cv-databasen over vikarer. Så snart vi finder et vikarjob, der passer til dig, sørger vi for at kontakte dig.

opret dit CV her

find dit næste vikariat gennem Randstad.

Derudover kan det være en god idé at gå på opdagelse blandt vores ledige vikarstillinger – og gøre det løbende.

Vi får nemlig hele tiden nye ledige vikarstillinger ind fra vores kunder, som vi slår op på siden. Så selvom der ikke er et job til dig lige nu, kan det være, at der er et næste gang.

vil du prøve dig selv af?

I forskellige stillinger, brancher eller måske virksomheder? Så lyder det som om, et vikariat er noget for dig. Gennem Randstad kan du få adgang til vikariater af mange slags, inden for mange brancher og med varighed fra en dag til et år.

vikarbureauernes brancheforening.

Vores medlemsskab af vikarbureauernes brancheforening er din garanti for, at vi ved, hvad vi har med at gøre, og er i stand til at sikre dig ordnede forhold – i forbindelse med alt fra administration, fortrolighed og rådgivning til lønudbetaling.

vikarbureau i Aarhus, Kolding, Aalborg …

Randstad, der er blandt Danmarks største vikarbureauer, har kunder i hele landet og fire regionale kontorer, der har ansvar for hver sin landsdel.

  • Vikarbureau i Aarhus, der dækker hele Region Midtjylland
  • Vikarbureau i Kolding, der dækker hele Region Syddanmark
  • Vikarbureau i Aalborg, der dækker hele Region Nordjylland
  • Vikarbureau i København, der dækker hele Region Hovedstaden og hele Region Sjælland

Næsten uanset hvad du er uddannet som, kan du få job som vikar. Det gælder fx stillinger som controller, marketingassistent og HR-konsulent. Der er altså mange vikarjob, der ikke drejer sig om kundeservice, produktion og telemarketing – selvom vi naturligvis også har mange ledige stillinger inden for de områder.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her