samarbejde mellem randstad og norlys.

Hos Randstad er vi beærede over at være samarbejdspartner med Norlys. Randstad har støttet Norlys med rekrutterimger i et stykke tid, og vi er stolte af at fortsætte partnerskabet. Med Norlys' opkøb af Telia, står koncernen nemlig overfor en spændende integrationsopgave, hvor de har brug for flere dygtige IT-konsulenter. 

Hvis du brænder for at arbejde i et innovativt og socialt ansvarligt miljø og er ivrig efter at gøre en forskel, så bliv en del af Norlys' integrationsspecialister. Randstad hjælper Norlys i rekrutteringsprocessen, og vi har flere spændende jobmuligheder til dig. Tag et kig på de åbne stillinger og se, om der er en ledig stilling, som passer til dine ønsker og kompetencer.

vil du være en del af norlys?

fællesskab, ansvarlighed og nytænkning

stærke værdier hos norlys.

læs mere

norlys

din fremtidige arbejdsplads?

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Norlys er ejet af flere end 800.000 andelshavere og leverer energi, ladestandere, internet, tv og mobiltjenester til danskerne.

Norlys ejer landets største fibernet og via deres ejerskab af Telia Danmark halvdelen af landets største mobilnet. Derudover ejer Norlys aktiemajoriteten i Norlys Energy Trading og den grønne og cirkulære industripark Greenlab, samt halvdelen af Eurowind Energy, der er en førende udvikler og solcelle- og vindmølleparker. 

Norlys har 4.600 medarbejdere i Silkeborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København, som kæmper for et bæredygtigt og digitalt Danmark.

Find ledige IT-stillinger hos Norlys her

glæden ved at arbejde

hos norlys.

Hos Norlys får du muligheden for selv at forme dit arbejdsliv, så det passer perfekt til dig. Norlys engagerer sig kontinuerligt i din personlige udvikling, øger din arbejdsglæde og inviterer dig ind i et fællesskab, hvor du virkelig føler dig hjemme. Hos Norlys vil du ganske enkelt opleve, at du smiler lidt mere hver dag.

 

FAQ.

find dit næste job hos norlys.

ansøg nu