når motion og netværk forenes

Hvis du møder en masse gule jakker komme løbende rundt i København eller på Frederiksberg, så er det Randstad, der er ude at løbe sammen med vores nye sportsnetværk.

Sammen med motionsvirksomheden Powerman faciliterer Randstad dette lidt atypiske netværksarrangement. I alt skal 25 deltagere igennem tre obligatoriske dage, hvor de enten skal snøre løbeskoene eller op på cyklen sammen med eliteløberen Kasper Hartlev, som er coach til hver træningsseance.

Kulminationen er den 8. maj, hvor deltagerne skal gennemføre en duatlon, der består af løb-cykling-løb. Deltagerne kan vælge mellem distancen 5 km - 20 km – 5 km eller distancen 10km – 60 km – 10 km. Hele arrangementet blev skudt i gang d. 1. marts til et kick off hvor en af Danmarks bedste triatleter gennem tiderne, Thorbjørn Sindballe holdt et spændende foredrag om præstation og energy management i hverdagen.

»Jeg synes, det var et utroligt interessant og inspirerende foredrag. Man kan ikke lade være med at være imponeret over Thorbjørn Sindballes meritter, og han formåede på en spændende måde at sætte det ind i en kontekst, så alle kunne relatere det til deres hverdag - både når det gælder arbejde og motion,« fortæller Kim Meurs-Gerken, som er advokat hos Koch Kristensen og en af deltagerene i sportsnetværket.

Bettina Bencke Kure fra Randstad er meget glad og stolt over, hvordan projektet er blevet modtaget.

»Da tanken blev født om dette lidt anderledes netværksprojekt, var vi alle lidt skeptiske i forhold til, om tiden er moden til et sådan set-up. Men projektet er blevet utroligt flot modtaget og har haft stor tilslutning. Ideen var at kombinere træning og networking. De fleste af os oplever en travl hverdag, hvor vi både skal have fokus på karrieren, tid med familien og også gerne vil motionere lidt - blandt andet fordi det udover sundhed også giver en mental energi og overskud til  andre ting,« siger Bettina Bencke Kure.

Første dag i løbetøjet gik ud på intervaltræning i HC Ørsteds parken op og ned ad bakkerne. Det var en stor succes med nogle lidt ømme ben dagen derpå.

»Puha, ja, det var hårdt – intervaltræning har aldrig været min helt stærke side, selv om jeg godt er klar over, at det skal der til for at forbedre sig, og jeg kan da godt mærke det dagen derpå. Generelt er det jo en fantastisk måde at møde nye bekendtskaber på og så også væsentligt sundere end over en buffet,« siger Kim Meurs-Gerken, der også synes, at det er inspirerende, at der er så mange brancher repræsenteret i netværket.

< gå tilbage forrige side