randstad indgår samarbejde med iværksætternetværk

Randstad har indgået et partnerskab med iværksætternetværket IVN - en organisation bestående af iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Med partnerskabet forpligter Randstad sig til at løse rekrutteringsopgaver for de cirka 50.000 medlemmer i netværket samt at levere seneste trends og tendenser om arbejdsmarkedet til netværket.

»Vi har i dag meget fokus på at distribuere relevant indhold om arbejdsmarkedet ud til virksomheder og kandidater, således at de hele tiden føler sig ajour med trends og tendenser inden for dette felt. Meget af den viden, vi distribuerer, er naturligvis også aktuel for små og mellemstore virksomheder. Derfor er det nærliggende, at vi retter blikket mod iværksættere og ikke mindst IVN, som er landets største netværk af selvstændige erhvervsdrivende,« siger Martin Kaae Jensen, Project Manager i Randstad og ansvarlig for aftalen mellem IVN og Randstad. Og han uddyber, hvorfor netop selvstændige erhvervsdrivende har så stor bevågenhed for Randstad.

»Vi tror på at arbejdsmarkedet bevæger sig i retning af, at flere og flere ønsker at arbejde som såkaldte ”free agents” med fødderne under eget bord – en udvikling der lægger sig tæt op ad vores forretning. Og med samarbejdet med IVN synes jeg, at vi står rigtig stærkt i forhold til fremtidens arbejdsmarked,« siger Martin Kaae Jensen.

Glæden er gensidig

Også hos IVN er man glade for samarbejdet.

»Vi har valgt at indgå strategiske samarbejder med en række virksomheder, som, vi mener, iværksættere vil få stor nytte af at samarbejde med. At vores strategiske samarbejdspartner inden for HR og rekruttering blev Randstad er ingen tilfældighed. Det var helt klart vores førstevalg, da de for os står som de mest professionelle i markedet,« « siger Martin Christensen, CEO og Partner i IVN.

Og han uddyber hvorfor netop disse partnerskaber er vigtige for den selvstændige erhvervsdrivende:

»Som iværksætter er det væsentligt at give forretningen 100 procents fokus og sørge for, at den vækster. Alt det omkringliggende såsom eksempelvis regnskaber, HR-ydelser, advokatbistand og marketing med videre er ydelser, som man gennem IVN kan få stort udbytte af at bruge, for så at kunne koncentrere sig om kerneforretningen, siger han«

Om Randstad 

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med mere end 4.700 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark  er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalifecerede kandidater med de rette jobmuligheder.
< gå tilbage forrige side