Randstad kommer til Esbjerg

Et af verdens og Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer, Randstad, åbner nu en afdeling i Esbjerg – mere præcist den 1. september på adressen Niels Bohrs Vej 6.

Når pilen peger på Esbjerg, er det ikke nogen tilfældighed.

»Esbjerg har i mange år haft en fantastisk udvikling, og hvis man ser på, hvad der er sket her igennem de seneste 10 år, er det ganske imponerende og vidner om, at man virkelig vil erhvervslivet, hvilket naturligvis også smitter af på rekrutteringsmarkedet for området,« fortæller Nima Astanehdost, direktør i Randstad.

Han understreger samtidig, at kontorets placering også styrker Randstads engagement i forhold til den offentlige sektor.

»I Randstad er vi i dag den primære SKI-samarbejdspartner inden for vikar og rekruttering. I det seneste års tid har mange styrelser og institutioner brugt kræfter på at flytte aktiviteter ud af København – blandt andet til Esbjerg. Det har betydet, at vi har fået et øget engagement i området og dermed kan yde vores kunder og kandidater en endnu bedre service,« forklarer han.

Kontorfælleskab

»Vi har valgt at placere vores kontor i Forsknings- og Udviklingsparken Vest, hvor vi kan dele mange administrative opgaver og helt sikkert også hente en masse sparring fra andre virksomheder. Det er det mest hensigtsmæssige for os - særligt set i lyset af at man i FUV hurtigt kan skalere op, hvis der skulle blive behov for yderligere kontorpladser,« siger Nima Astanehdost.

»Jeg glæder mig meget over at byde en ny virksomhed velkommen i Danmarks EnergiMetropol. Endnu mere glædeligt er det jo, at det en direkte afledt effekt af den statslige udflytning af arbejdspladser, hvor vi i Esbjerg Kommune har modtaget og håber på, at kunne byde velkommen til endnu flere,« siger borgmester Johnny Søtrup.

Randstad Danmark er en del af den internationale Randstad Group. Randstad formidler hver dag arbejde til mere end 625.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og mere end 4.700 afdelinger i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien. I Danmark er Randstad  blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med kontorer fordelt over hele landet.

< gå tilbage forrige side