Randstad løber 25.000 kroner ind til Knæk Cancer

Den tidligere professionelle fodboldspiller Thomas Bælum, der i dag er rekrutteringsdirektør i Randstad, blev i foråret 2017 inspireret af Knæk Cancer og tog initiativ til konceptet ´Fit for Purpose’ – et koncept der har til formål at få sunde medarbejdere og ikke mindst samle penge ind til 'Knæk Cancer arbejdet’.

Konceptet har nu kørt i 10 måneder, og det går ud på, at Randstads medarbejdere som et hold skal forsøge at brænde så mange kalorier af som muligt frem til på lørdag (28.10.2017), hvor det årlige Knæk Cancer-show afvikles. Lykkes det at brænde 2.500.000 kalorier af, har Randstad lovet at donere 25.000 kroner til cancer-sagen (for hver 500.000 kalorier doneres der kr. 5.000).

Alle deltagerne har fået udleveret løbetøj og er blevet tilmeldt en gruppe på Endomondo. Her kan man dagligt følge sin placering i forhold til brændte kalorier sammenlignet med kollegaerne.

Indtil nu har det været en stor succes, og medarbejderne sveder løs i fitnesscentre og på landevejene. Der er tilbagelagt massevis af kilometer, og der er indtil nu blevet brændt 2.100.000 kalorier af, hvilket betyder, at medarbejderne næsten er i mål. 

»Det har været vanvittigt sjovt, og alle, der har deltaget, har virkeligt gjort en stor indsats. Der er blevet tilbagelagt omkring 23.000 kilometer på forskellige løbebånd, hvilket svarer til en tur til Indonesien og tilbage. Det er virkeligt imponerende,« siger Thomas Bælum.

Han fastslår samtidig, at selv hvis medarbejderne ikke når at forbrænde de sidste 4.000 kalorier, som var målet, så runder Randstad alligevel op og donerer de 25.000 kroner.

»Jeg synes, at det er utroligt vigtigt, at vi alle løfter i flok, når det gælder om at komme denne uhyggelige sygdom til livs. Vi gjorde det på denne måde for at danne en slags 'fælles front', og det har virket rigtig godt,« fastslår Thomas Bælum.

artiklens ekspert

Thomas Bælum - Rekrutteringsdirektør

Thomas Bælum er den 1. oktober 2017 blevet udnævnt til rekrutteringsdirektør i Randstad. Han er tidligere professionel fodboldspiller i Holland og Tyskland og i Superligaen.

< gå tilbage forrige side