lad os finde det rigtige job til dig.

Én ting er at finde et job. Noget andet er at finde det rigtige job. Og det er netop det, der er vores spidskompetence. Læg dit cv ind i vores cv-database, og lad os finde det rigtige job til dig. Eller tjek, om det allerede ligger under vores ledige stillinger.

se ledige stillinger

hvad skal du gøre?

Det eneste, du skal gøre for at komme nærmere dit drømmejob, er at oprette dig i vores cv-database. Det tager ikke lang tid, og når det er gjort, kan du overlade resten af arbejdet til os. 

opret dit cv

måske ligger dit drømmejob allerede online.

Det kan også være, at du er så heldig, at dit drømmejob allerede ligger blandt vores ledige stillinger. Så er det bare at klikke og søge. 

se ledige stillinger her

altid velkommen.

Ellers er du altid velkommen til at kigge forbi en anden gang. Vi slår hele tiden nye jobs op – inden for mange arbejdsområder og over hele landet.

du kan også tilmelde dig vores jobalarm

faste stillinger.

vi matcher dig med en arbejdsgiver.

Hos Randstad er vi eksperter i at matche medarbejdere og arbejdsgivere. For dig betyder det, at vi hjælper dig til at finde lige præcis det job, som passer bedst til dig, dine jobønsker og dine kvalifikationer. Sagt på en anden måde kan Randstad være din genvej til drømmejobbet.

Gennem Randstad får du adgang til en lang række jobs – både i små, mellemstore og store private virksomheder samt i den offentlige sektor. Stillingerne finder du primært inden for administration, lager, produktion, life science, kantine, teknik, ingeniørarbejde, økonomi og finans.

opret dig i cv-databasen.

Så snart vi har fundet et job, der passer til din jobprofil, kontakter vi dig.

opret dit cv her

du behøver ikke at være ledig for at oprette dig.

Sidder du i en fast stilling, kan cv-databasen sikre, at du ikke går glip af en god jobmulighed. Mange jobs bliver faktisk aldrig slået op, men udelukkende besat via cv-databasen. Og når du én gang har lagt dine oplysninger ind, skal du jo ikke gøre mere..

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle