hvorfor skal du blive vikar?

Der er flere gode grunde til at blive vikar. Ikke blot kan et vikarjob bane vejen til en fast stilling. Men det kan også være et attraktivt job i sig selv, hvis du vil have stor fleksibilitet og alsidighed. Find et vikarjob her, eller læg dit cv ind i vores cv-database.

opret dit cv her

ledige vikarjob i hele landet.

Randstad er blandt landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Det betyder, at vi har rigtigt mange vikarjobs, som vi skal besætte, og du derfor har gode chancer for at få arbejde, hvis du bruger os.

se ledige vikarjob her

en idé: vikarjob som karriere?

Mange finder ud af, at det er ganske attraktivt at være vikar. Som vikar får du mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere og i forskellige jobfunktioner. Det giver en alsidighed, som er svær at finde i en fast stilling. Samtidig sikrer et vikarjob dig masser af fleksibilitet, da det ofte er op til dig selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde.

Vi kender mange vikarer, der har gjort det til deres levevej at være vikar. Det giver en mere fleksibel hverdag, hvor du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Hvis du godt kan lide ikke at vide, hvad morgendagen bringer, er det derfor oplagt for dig at blive vikar.

arbejdsområder.

Vores vikarjob fordeler sig på mange forskellige arbejdsområder – lige fra administration og produktion til økonomi og regnskab – og vi samarbejder både med offentlige og private virksomheder.

se dine muligheder her

fast stilling?

Leder du efter en fast stilling, kan et vikarjob være din adgangsbillet. Det er nemlig ikke sjældent, at en vikar bliver tilbudt en fastansættelse, hvis både vikaren og arbejdsgiveren er glade for samarbejdet.

se vores ledige stillinger her

andre fordele ved at være vikar

Ud over alt det ovennævnte får du som vikar værdifuld joberfaring og mulighed for at opbygge et professionelt netværk, der kan åbne op for jobs hos andre arbejdsgivere.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

bliv vikar inden for din branche.

Nogle brancher er mere oplagte end andre, hvis du gerne vil være vikar, men faktisk findes der vikarjobs inden for alle brancher. Hos Randstand arbejder vi med mange typer af virksomheder, og uanset om du er håndværker, jurist, ufaglært eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe dig med at blive vikar.

Når du opretter dig i vores vikardatabase, gør vi en aktiv indsats for at lære dig at kende. Når vi kender dine kvalifikationer og værdier, kan vi nemlig bedre matche dig med den rigtige arbejdsgiver. På den måde slipper du for at bruge din tid på at finde det rigtige vikarjob på den rigtige arbejdsplads.

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle