hvorfor skal du blive vikar?

Der er flere gode grunde til at blive vikar. Ikke blot kan et vikariat bane vejen til en fast stilling. Men det kan også være et attraktivt job i sig selv, hvis du vil have stor fleksibilitet og alsidighed. Find et vikariat her, eller læg dit cv ind i vores cv-database.

opret dit cv her

ledige vikariater i hele landet.

Randstad er blandt landets førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Det betyder, at vi har rigtigt mange vikarjobs, som vi skal besætte, og du derfor har gode chancer for at få arbejde, hvis du bruger os.

se ledige stillinger her

en idé: vikariat som karriere?

Mange finder dog også ud af, at vikariater er ganske attraktive jobs i sig selv. Som vikar får du således mulighed for at arbejde hos forskellige arbejdsgivere og – efter al sandsynlighed – også i forskellige jobfunktioner. Det giver en alsidighed, som er svær at finde i en fast stilling. Samtidig sikrer et vikariat dig masser af fleksibilitet, da det ofte er op til dig selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde.

arbejdsområder.

Vores vikariater fordeler sig på mange forskellige arbejdsområder – lige fra administration og produktion til økonomi og regnskab – og vi samarbejder både med offentlige og private virksomheder.

se dine muligheder her

fast stilling?

Leder du efter en fast stilling, kan et vikariat være din adgangsbillet. Det skyldes ikke mindst, at mange vikariater munder ud i fastansættelser, hvis både du og arbejdsgiveren er glade for samarbejdet.

se vores ledige stillinger her

andre fordele ved et vikariat.

Derudover får du som vikar værdifuld joberfaring og mulighed for at opbygge et professionelt netværk, der kan åbne op for jobs hos andre arbejdsgivere.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her