job i københavn.

Er du på jagt efter et job i København? Så kan det være en god idé at tjekke vores ledige stillinger i København og lægge dit cv ind i vores cv-database. Det kan være din vej til at lande et arbejde i hovedstaden.

se ledige stillinger

søger du et job i københavn?

Vil du have vores hjælp til at få dit næste job? Så skal du klikke dig ind i vores cv-database og oprette dit cv. Når vi finder en stilling, der passer til dig, får du direkte besked. 

opret dit cv

hold dig opdateret.

Det kan dog også være en god idé løbende at tjekke vores ledige stillinger i København. Det viser, at du er engageret og interesseret i at få fingre i den konkrete stilling – også selvom vi matcher dig via cv-databasen.

se ledige stillinger

her finder du mange forskellige typer af stillinger og fag.

Hos Randstad finder du mange forskellige stillinger inden for både den offentlige og private sektor, herunder som sekretær, økonom, bogholder, controller, kantineansat, marketingassistent, HR-konsulent, revisor og ingeniør. Stillingerne fordeler sig på både vikariater, faste stillinger og studiejobs.

vælg det rigtige job.

Når du er på jagt efter et nyt job, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvordan de enkelte stillinger stemmer overens med dine karrieremål. Hvilke giver dig den erfaring, du har brug for? Og hvilke får dig tættere på dit drømmejob?

kom i spil til jobbet

Dit første skridt kan være at komme ind i den rigtige virksomhed og derfra arbejde dig op. Eller måske finde et godt job i en bestemt branche, hvor du kan få en erfaring og færdigheder, som senere kan bringe dig i spil til et bedre job.

tilmeld dig vores nyhedsbrev og få flere råd

find arbejde i Region Hovedstaden eller Region Sjælland.

Fra vores lokale kontor i centrum af København dækker vi hele Region Hovedstaden og Region Sjælland, blandt andet Hørsholm, Ballerup, Frederiksberg, Dragør, Hillerød, Fredensborg, Gilleleje, Frederiksværk, Birkerød, Frederikssund, Taastrup, Farum, Værløse, Nakskov, Roskilde, Bornholm, Kalundborg, Køge, Slagelse, Nykøbing F, Lolland-Falster, Ringsted, Korsør, Næstved, og Sorø og naturligvis København.

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle