job i kolding? vikarbureau har jobs til dig.

Leder du efter et vikarjob i Kolding? Så har Randstad masser af ledige stillinger. Tag et kig på vores ledige vikarstillinger i Kolding og resten af Region Syddanmark, eller opret dit cv i vores cv-database for vikarer.

se ledige stillinger

sådan finder du dit vikariat.

Hvis du er på jagt efter et vikariat i Kolding eller i Region Syddanmark, er det først og fremmest en god idé at oprette dit cv i vores database for vikarer. Derefter kontakter vi dig, hvis vi finder et vikarjob, der passer til din profil.

opret dit cv her

hold dig opdateret.

Derudover bør du kigge vores ledige vikarstillinger igennem. Vi har altid mange stillinger liggende, og der kommer løbende nye til. Så husk at komme forbi siden med mellemrum for at se, om der et job til dig.

ledige stillinger

hvad kan vi tilbyde?

Vil du have indsigt i forskellige brancher? Stillinger? Eller måske bare virksomheder? Så kan et vikarjob måske være noget for dig. Hos Randstads vikarbureau i Kolding tilbyder vi vikariater af mange forskellige slags, inden for mange forskellige brancher og med forskellig varighed – fra en dag til et år.

Næsten uanset din uddannelse eller dine kompetencer kan du få job som vikar. Du kan finde vikariater som fx receptionist, disponent og HR-chef. Det er altså langt fra alle vikarjob, der handler om kundeservice, lager, produktion og telemarketing – selvom vi også har mange jobs af den type.

vikarbureauernes brancheforening.

Vi er medlem af vikarbureauernes brancheforening, hvilket er din garanti for, at vi har styr på tingene og sikrer dig ordnede forhold. Det gælder både i forbindelse med administration, lønudbetaling, fortrolighed og rådgivning.

læs mere om brancheforeningen her

vikarbureau i kolding, aarhus, aalborg …

Randstad er blandt landets førende vikarbureauer med kunder over hele landet. Vi har fem regionale kontorer, der dækker hver sin landsdel.

  • Vikarbureau i Kolding med ansvar for Region Syddanmark
  • Vikarbureau i Aarhus med ansvar for Region Midtjylland
  • Vikarbureau i Aalborg med ansvar for Region Nordjylland
  • Vikarbureau i København med ansvar for Region Hovedstaden og Region Sjælland
  • Vikarbureau i Esbjeg med ansvar for Esbjerg og omegn.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle