ledige stillinger i Aalborg

Leder du efter et job i Aalborg? Så kan vi måske hjælpe dig: Gå på opdagelse blandt vores ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland – og sørg for at oprette dit cv i vores cv-database. Det kan være din vej til et nyt job.

se ledige stillinger

hvis du drømmer om et job i Aalborg

Skal vi hjælpe dig med at lande dit næste job? Så opret dit cv i vores cv-database. På den måde kommer du ikke blot i betragtning til mange af vores ledige jobs, men du får også din egen profil på vores site. 

opret dig her

hvad er dit karrieremål?

Inden du søger et nyt job, kan du med fordel overveje, hvilket job der passer bedst til dine karrieremål. Det nye job skal jo gerne få dig højere op ad karrierestigen, give dig ny viden og erfaring samt bringe dig et skridt tættere på dit absolutte drømmejob.

Med andre ord skal du se din karriere som en proces, hvor næste trin kunne være at søge ind i den virksomhed, hvor du allerhelst vil arbejde og derefter bevise dit værd i organisationen. Eller at finde et job i en branche, hvor du får netop den erfaring, du behøver, for på sigt at lande dit drømmejob.

hvorfor oprette en profil?

Den gør det nemt for dig, når du selv vil søge en af de ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland.

opret dig her

fra controllere til kantinepersonale

Randstad formidler stillinger af mange slags – lige fra controllere, ingeniører og marketingchefer til lageransvarlige, produktionsmedarbejdere og kantinepersonale. 

se ledige stillinger her

lokalt kontor dækker hele regionen

Randstad har et lokalt kontor i Aalborg, hvorfra vi besætter stillinger i hele Region Nordjylland. Det gælder både Brønderslev, Frederikshavn, Hadsund, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Løgstør, Nykøbing Mors, Skagen, Støvring, Svenstrup, Sæby, Thisted, Års og naturligvis Aalborg.

mange muligheder

Stillingerne fordeler sig på såvel den offentlige som den private sektor, ligesom de omfatter både vikariater, faste stillinger og studiejobs.

opret dit cv og lad os gøre arbjdet

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev

tilmeld dig her