find ledige job i københavn

Leder du efter et job i København, så lad os hjælpe dig med at finde det helt rette job til dig. Vi har mange ledige jobs inden for forskellige brancher, og uanset om du leder efter et vikariat, et studie-, deltids- eller fuldtidsjob, så kan du finde det hos os.

se ledige jobs i København

få job gennem vores cv-database.

Et godt sted at starte, når du gerne vil have et nyt job, er i vores cv-database. Her kan du oprette en profil med dit cv. Når du opretter din cv hos os, matcher vi dig op med vores store netværk af lokale virksomheder, så du kan blive kontaktet, når der er en stilling, der passer til dine kvalifikationer.

opret dit cv nu

randstad i københavn.

Vi har kontorer i hele landet, og når du leder efter job i København og omegn, anbefaler vi, at du kontakter vores kontor i København. Vores dygtige konsulenter kan hjælpe dig godt videre i din jobsøgen og bidrage til en god proces.

kontakt vores kontor i København

vores bedste karriereråd.

Selvom du har en klar idé omkring dine karrieremuligheder og -planer, er det en god idé at holde dig opdateret på, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet.

se vores bedste karriereråd her

job i københavn inden for din branche.

Uanset hvilken branche, du ønsker at arbejde inden for, kan vi hjælpe dig med at finde dit nye job i København. Vores netværk af lokale virksomheder dækker blandt andet over følgende brancher:

  • Teknik- og ingeniørarbejde
  • Økonomi og regnskab
  • Administration
  • Life science
  • Lager og produktion
  • Kantine

Vi hjælper hver dag mennesker i mange forskellige situationer, og hvad enten du er nyuddannet, vil skifte branche eller bare trænger til lidt luftforandring, står vi klar med vores ekspertise, så du kan komme godt videre.

modtag vores bedste tips til karrieren direkte i din indbakke.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle