ledige stillinger i København – find dem her.

Randstad har altid en lang række interessante stillinger. Hvis du vil se alle vores ledige stillinger i København, skal du klikke her. Eller du kan lægge dit cv ind i vores cv-database ved at klikke her.

se ledige stillinger

find os her.

Randstad er repræsenteret i hele landet, også i København, hvor du kan besøge vores lokale kontor i Vester Farimagsgade 7, 1606 København V. Det er lige over for Vesterport Station i hjertet af byen. Herfra dækker vi hele Region Hovedstaden og Region Sjælland.

kontakt vores kontor i København

hold dig opdateret – det giver job.

For at udnytte jobmulighederne hos Randstad, er det vigtigt, at du opretter dig i vores cv-database. På den måde er du sikker på at komme i betragtning til de stillinger, der er relevante for dig.

opret dit cv her

nye stillinger.

Derudover bør du holde dig opdateret om de ledige stillinger i København på vores hjemmeside. Kom gerne forbi indimellem, da vi næsten slår nye stillinger op hver dag.

se ledige stillinger

stillinger til alle faser af arbejdslivet.

Hos Randstad formidler vi stillinger til alle faser af arbejdslivet: studiejobs, hvis du vil supplere din teoretiske viden med praktisk erfaring, deltidsstillinger, hvis du vil have mere tid til familie eller uddannelse, og fuldtidsstillinger, hvis det er sådan et job, du er på jagt efter. Uanset hvilken af de tre kategorier, der passer til dig, har vi masser af forskellige stillinger. Blandt andet har vi brug for:

  • Lagerchefer og produktionsfolk
  • Kokke og kantinemedarbejdere
  • Controllere, revisorer og bogholdere
  • Ingeniører, teknikere og håndværkere
  • Kontorpersonale (til forskellige funktioner)

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her