ledige vikarjob hos vikarbureau i Aalborg.

Vil du gerne arbejde som vikar i Aalborg? Så kan du finde masser af ledige vikarstillinger hos Randstad. Hold øje med vores ledige vikarjob i Aalborg og resten af Region Nordjylland, eller opret dig i vores cv-database for vikarer og jobsøgende.

se ledige stillinger

lad os finde dit næste vikarjob i Aalborg til dig.

Du skal blot lægge dit cv ind i vores cv-database over vikarer, så vi kan finde dig, når vi får et ledigt vikariat, der passer til lige præcis dine kompetencer.

opret dit cv

ledige stillinger.

Derudover kan du også finde attraktive stillinger blandt vores ledige vikarstillinger i dit lokalområde.

se ledige stillinger her

find din karrierevej.

Har du lyst til at afprøve dine evner i forskellige virksomheder eller i forskellige brancher, inden du lægger dig fast på en bestemt karrierevej?  Så kan et vikariat være en god mulighed for at få stillet din nysgerrighed. Der findes vikariater for næsten enhver smag.

Hos Randstads vikarbureau i Aalborg har vi f.eks vikariater, der løber fra en enkelt dag til et helt år. Da vi er et af Danmarks største vikarbureauer, formidler vi stillinger på næsten alle niveauer - lige fra produktionsmedarbejdere og phonere til controllere og salgskonsulenter.

lad os gøre arbejdet.

Er du på jagt efter et vikariat i Aalborg eller andre steder i Region Nordjylland, kan vi hjælpe dig hos Randstad. Opret dit CV her.

opret dit cv her

husk...

.. at vores vikarbureau i Aalborg løbende slår nye stillinger op for vores kunder. Så det kan være en god idé at kigge forbi siden med mellemrum – hvis der ikke er et job, der passer til dig lige nu, er der måske et næste gang.

ledige stillinger

vikarbureau i Aalborg, Aarhus, Kolding…

Randstad er et af landets største vikarbureauer. Vi har kunder over det meste af Danmark og fire lokale kontorer, der har ansvar for at matche medarbejdere og virksomheder i hver sin landsdel. 

  • Vikarbureau i Aalborg, der servicerer hele Region Nordjylland
  • Vikarbureau i Aarhus, der servicerer hele Region Midtjylland
  • Vikarbureau i Kolding, der servicerer hele Region Syddanmark
  • Vikarbureau i København, der servicerer hele Region Sjælland og hele Region Hovedstaden

Vi er medlem af vikarbureauernes brancheforening. Det betyder, at du kan være sikker på ordnede forhold, når du får arbejde gennem os. Med andre ord er der styr på både administration, lønudbetaling, arbejdsmiljø, rådgivningskvalitet etc.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her