ledige stillinger lad os guide dig.

Jobsøgning tager tid - hos Randstad kan du spare lidt af tiden ved at få os til at gøre arbejdet for dig. Læg dit cv ind i vores cv-database, så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job til dig. Men tjek allerede nu, om dit drømmejob er blandt vores ledige stillinger.

se ledige stillinger

opret dig i cv-databasen.

Når vi har en ledig stilling, der passer til din profil og dine ønsker, kontakter vi dig. Dit nye job er lige rundt om hjørnet.

opret dig her

skal vi hjælpe med din jobsøgning

De fleste der har prøvet at søge job gennem en periode, ved, at det kan være en fuldtidsbeskræftigelse i sig selv. For det tager tid at finde lige præcis det arbejde, der passer til lige præcis dine kvalifikationer. Så hvorfor ikke spare lidt tid og få Randstad til at hjælpe? Det er nemt og koster ikke en krone.

Det er nemt at lægge dit cv ind i vores cv-database. Du skal blot oplyse få deltaljer om dig selv og uploade et cv. Mange ledige stillinger bliver aldrig slået op, men udelukkende besat via cv-databasen, så det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på dit cv. På den måde hjælper du os til at finde de helt rigtige ledige job til dig.

søg job gennem os.

Er du på jagt efter et job lige nu, kan det også være en god idé at kigge vores ledige stillinger igennem. Vi har masser af ledige job over hele landet. Så måske er dit næste job kun ét klik væk. 

se ledige stillinger her

leder du efter ledige stillinger?

Uanset hvor du befinder dig i din karriere og i din jobsøgning kan vi hjælpe dig videre. Vi har altid mange ledige stillinger opslået her på siden i hele landet. Her kan du med fordel holde dig opdateret, så du er klar til at søge, når det rette job bliver ledigt. 

Hos os finder du ledige stillinger inden for mange forskellige brancher. Vi slår desuden både fuldtidsstillinger, deltidsstillinger, fastansættelser, vikariater, studiejob og praktikker op. Uanset hvilken jobtype, du gerne vil søge, kan vi derfor hjælpe dig videre.

Du kan som nævnt også oprette dig i vores cv-database. Så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.

Vi lægger altid stor vægt på at matche den rette kandidat med den rette arbejdsgiver. For dig som jobsøger betyder det, at du får et job, som både giver dig glæde i hverdagen og fremmer din karriere.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

få vores bedste råd til din jobsøgning.

Har du styr på, hvordan du får den bedste effekt af din jobsøgning? Ellers kan du finde mange gode råde i karriere360, hvor vi giver vores bedste jobtips og karriereråd videre. Her kan du blandt andet læse om, hvordan du besætter ledige stillinger ved at skrive den bedste ansøgning, hvad du skal medtage i dit cv, og hvordan du forbereder dig til jobsamtalen.

Held og lykke med jobsøgningen!

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle