sådan får du drømmejobbet i Aalborg.

Hos Randstad finder du altid masser af spændende jobs. Se, om vi har dit drømmejob liggende under vores ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland. Eller læg dit cv ind i vores cv-database.

se ledige stillinger

det skal du gøre for at få job.

Skal Randstad være din genvej til et nyt job, skal du gøre os opmærksom på, at du er jobsøgende. Det gør du for det første ved at oprette dit cv i vores cv-database.

opret dit cv

hvad gør vi så?

Så matcher vi de ledige stillinger i Aalborg og andre byer i regionen med din profil og dine kompetencer – og giver dig besked, hvis vi finder noget interessant for dig.

lad os gøre arbejdet og opret dig nu

dernæst er det vigtigt ...

.. at du løbende kigger vores ledige stillinger igennem og søger dem, som passer til dig og dine jobønsker. På den måde kan vi se, at du er aktiv og engageret – hvilket også har betydning, når vi skal finde den rette medarbejder til et job.

se ledige stillinger her

spændende jobs til hele livet.

sub title

Randstad giver dig adgang til spændende jobs, uanset hvor du er i dit arbejdsliv. Hos os kan du finde studiejobs, hvis du vil opbygge værdifuld erhvervserfaring og supplere din SU, deltidsstillinger, hvis du har behov for tid til fx familie, uddannelse eller opstart af virksomhed, og naturligvis fuldtidsstillinger. Vi har altid mange jobs inden for alle tre kategorier. Blandt andet har vi løbende brug for:

  • Controllere
  • Revisorer
  • Bogholdere
  • Lagerchefer
  • Produktionsfolk
  • Kokke
  • Kantinemedarbejdere
  • Ingeniører
  • Teknikere

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle