søg job gennem randstad.

Er du i gang med at søge job? Og vil du gøre livet lettere for dig selv? Så kan du få hjælp af Randstads rekrutteringseksperter. Find dit drømmejob blandt vores ledige stillinger. Eller opret dig i vores cv-database, så finder vi det for dig.

se ledige stillinger

hvem er vi?

Randstad er blandt Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureauer med kontorer i hele landet. Herfra står vi for at formidle attraktive jobs i såvel offentlige som private virksomheder af alle størrelser.

kontakt et af vores kontorer her

søg job gennem os.

Så kan du være sikker på få en stilling, der passer til dig, dine kvalifikationer og dine ønsker. Som professionelt rekrutteringsbureau er hele vores rekrutteringsproces nemlig bygget op med ét mål for øje: at finde den rigtige medarbejder til den rigtige arbejdsgiver.

ledige stillinger

vi dækker hele Danmark

Fra vores lokale kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding dækker vi hele landet – fra Skagen til Sønderborg og fra Esbjerg til Espergærde. Det betyder, at du gennem os kan finde ledige stillinger i dit lokalområde, næsten uanset hvor du har bopæl.

jobs inden for mange områder

Hos Randstad kan du finde både vikariater, faste stillinger og studiejobs. Vi har dog fokus på en række fagområder, hvor vi har stor erfaring, særlige kompetencer og mange kontakter. Det drejer sig blandt andet om følgende:

  • Administration
  • Lager og produktion
  • Life science
  • Kantine
  • Teknik
  • Økonomi
  • Regnskab

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle