søg job i aalborg ved hjælp af randstad.

Leder du efter et nyt job i Aalborg? Og vil du gøre jobsøgningen lidt nemmere for dig selv? Så kan du få hjælp af Randstad. Tjek, om dit næste job er blandt vores ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland. Eller opret dig i cv-databasen.

se ledige stillinger

lad os gøre arbejdet.

Randstad hører til blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

kom tættere på drømmejobbet - upload dit CV i vores kandidatdatabase

opret dit cv her

hvad kan vi tilbyde?

Uanset hvor langt du er nået i din karriere, kan du finde nye spændende stillinger hos Randstad. Det gælder naturligvis fuldtidsstillinger, som vi formidler på alle organisationsniveauer og inden for mange forskellige fagområder. Men vi har også mange deltidsstillinger til dig, der måske ønsker lidt ekstra tid til at videreuddanne dig eller pleje familien.

Derudover tilbyder vi studiejobs hos virksomheder i både Aalborg og resten af Region Nordjylland. Studiejobs giver dig mulighed for at få praktisk joberfaring, der kan supplere din teoretiske viden fra studiet. Og måske endnu vigtigere kan du med et studiejob skabe gode kontakter i virksomheder og måske på sigt lande en fast fuldtidsstilling.

hvem er vi?

Randstad hører til blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi har kontorer i hele landet, også i Aalborg, hvorfra vi matcher medarbejdere og virksomheder i hele Region Nordjylland.

kontakt Aalborg

spidskompetencer.

Fokus er på blandt andet lager, økonomi, administration og produktion, hvor vi rekrutterer til de fleste stillingstyper.

vores specialistområder

randstads ledige stillinger og cv-database.

søg job i Aalborg og andre byer i Region Nordjylland

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, skal du lægge dit cv ind i vores cv-database. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at vi søger i databasen via nøgleord, fx ”truckcertifikat”, ”lagerchef” og ”track & trace”. Jo bedre søgeord du har i dit cv, jo større chance har vi altså for at finde det rigtige job til dig.

Ud over at oprette dig i cv-databasen kan det være en god idé at kigge vores ledige stillinger i Aalborg og resten af Region Nordjylland igennem. Husk, at selvom dit drømmejob ikke ligger online lige nu, kan det være på vej. Vi slår nemlig hele tiden nye spændende stillinger op på siden. Er du klar til nye udfordringer, så søg job i Aalborg eller omegn nu …

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle