søg job i aarhus sammen med randstad.

Er du på jagt efter drømmejobbet i Aarhus? Og vil du have vores hjælp til at finde det? Så tjek vores ledige stillinger i Aarhus og resten af Region Midtjylland. Eller sørg for at lægge dit cv ind i Randstads cv-database. Det er nemt og hurtigt.

opret dit cv her

vil du have nye spændende udfordringer.

så søg job i Aarhus og omegn. Første skridt er at kigge vores ledige stillinger i Aarhus og resten af Region Midtjylland igennem. 

se ledige stilling her

husk...

.. at vi løbende slår nye stillinger op. Så kan du ikke finde dit drømmejob lige nu, ligger det måske og venter, næste gang du klikker forbi. Eller tilmeld dig vores jobalarm og få besked herom.

tilmeld dig vores jobalarm her

lad os gøre arbejdet for dig.

Derudover er det vigtigt, at du lægger dit cv ind i vores cv-database. Så matcher vi dit CV med vores kunders behov.

opret dit cv her

vær opmærksom på.

Når du opretter dit cv, skal du være opmærksom på at få de rigtige nøgleord med i teksten.

Vores konsulenter søger nemlig i databasen ved hjælp af nøgleord, fx ”salgskoordinator”, ”Word” og måske ”budgetlægning”.

hvad kan vi tilbyde?

Uanset hvor du befinder dig i dit arbejdsliv, kan Randstad hjælpe dig med at finde et nyt job. For det første formidler vi fuldtidsstillinger på alle organisationsniveauer og inden for forskellige fagområder. Men vi har også mange ledige deltidsstillinger, hvis du vil have mere tid til fx din familie, uddannelse eller selvstændige bibeskæftigelse.

Gennem Randstad kan du desuden finde mange studiejobs i både Aarhus og resten af Region Midtjylland. Studiejobs er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at supplere din teoretiske viden fra studiet med praktisk joberfaring. Samtidig giver studiejobs ofte mulighed for at skabe værdifulde kontakter i erhvervslivet.

vores ledige stillinger.

Randstad arbejder med flere fagområder, men vi har særligt fokus på salg, økonomi, lager, produktion, administration og lignende. Til rekruttering af specialister og ledere inden for it og engineering har vi dog dedikeret en særlig afdeling, Randstad Professionals. 

se vores ledige stillinger her

søg job i aarhus og resten af region midtjylland.

Randstad, der er et af landet største vikar- og rekrutteringsbureauer, er repræsenteret i det meste af landet, også i Aarhus, hvor vi har kontor ved åen skråt over for Magasin. Herfra matcher vi medarbejdere og virksomheder i Aarhus og resten af Region Midtjylland.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle