vi kender dem, du vil kende.

Du har talentet. Virksomhederne har behovet. Og vi skaber forbindelsen, når vi finder kloge IT-hoveder til alt fra hightech-startups til nogle af Danmarks førende virksomheder.

find dit IT-job her

du er mere end et cv.

IT-profiler er eftertragtede. Men vi vil ikke blot skaffe dig et job. Vi vil skaffe dig det rigtige job. Derfor ser vi på mere end dit cv, når vi matcher dig. Vi ser på dine værdier, vaner og alt det andet, der gør dig til dig.

registrer dit cv her

find job som IT-supporter.

Dygtige IT-medarbejdere hænger ikke på træerne, og hvis du søger job som IT-supporter og har kvalifikationerne i orden, er du en eftertragtet medarbejder mange steder. Computere er uundværlige på langt de fleste arbejdspladser, og det samme er en dygtig IT-supporter. Hvis du leder efter job som IT-supporter, kan vi hjælpe dig.

Vi har et stort netværk af arbejdsgivere, der søger kvalificeret arbejdskraft. Ofte har vi kendskab til stillinger, der ikke bliver slået op. Som IT-supporter kan det derfor være en god idé at oprette dit cv hos os. På den måde kan vi kontakte dig, når vi har kendskab til et job, der er noget for dig.

få IT-jobs i din indbakke.

Tilmeld dig vores jobalarm. Så får du alle nye IT-jobs tilsendt på mail, så snart vi modtager dem.

tilmeld dig her

værktøjer til din jobsøgning.

Sshy. Sig det ikke til nogen. Men vi har samlet alle vores insidertips til at lande drømmejobbet på karriere360.

besøg karriere360

må vi give dig et godt råd ...

... eller flere? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores bedste jobtips 4 gange om året.

tilmeld dig her

få hjælp af et specialistteam.

Når du taler med vores konsulenter, taler du med specialister, som kender dit fagområde næsten lige så godt som dig selv. Og derfor ved, hvordan de skal finde det rigtige job til dig.

lad os hjælpe dig

søger du job inden for IT-sikkerhed?

IT-sikkerhed bliver vigtigere og vigtigere, hvilket også afspejles af de mange opslåede job på området. Uanset om du allerede i dag arbejder inden for IT-sikkerhed og søger nyt job, eller om du er ny i branchen, kan vi hjælpe dig videre.

Vi er eksperter i at matche virksomheder og medarbejdere, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig videre i din søgen efter et job inden for IT-sikkerhed. Vi har altid fingeren på pulsen, så vi ved, hvad der rører sig. Ofte har vi også kendskab til uopslåede IT-sikkerhedsjob. Du er altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi tage en snak om dine ønsker til et job inden for IT-sikkerhed.

tal med en ekspert

på 33 93 08 00.

Lad os hjælpe dig videre. Tag en snak med en specialiseret IT-konsulent.

opret dit cv.

Et par minutter. Så er det klaret, og vi kan begynde at matche dig med de nye IT-jobs, vi får ind ad døren. 

upload dit cv her

IT-job i hele landet.

Vores kontorer er fordelt over hele landet. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde job som IT-supporter, systemadministrator eller inden for IT-sikkerhed uanset hvor i Danmark, du holder til.

Vi leder altid efter dygtige systemadministratorer og andre IT-profiler til vores netværk. Ofte besættes ledige stillinger direkte fra vores database. Hvis du er systemadministrator, IT-supporter eller arbejder med IT-sikkerhed, vil vi derfor opfordre dig til at oprette dit cv hos os, så vi kan kontakte dig med relevante ledige IT-stillinger.

Du er naturligvis mere end velkommen til at holde øje med vores jobside. Søg på systemadministrator, IT-sikkerhed eller IT-supporter – så kommer de relevante ledige stillinger frem. Du kan også filtrere på geografi, så du kun bliver præsenteret for job, der ligger i de områder, du søger.

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle