din karriere starter på studiet.

Karakterer er ikke længere nok til at lande et job efter endt uddannelse. Du skal også helst have erfaring, og her er et studiejob perfekt. Måske har vi ét, der lige passer til dig?

find dit job her

få nye studiejobs i din indbakke.

Tilmeld dig vores jobalarm. Så får du alle nye studiejobs tilsendt på mail, så snart vi modtager dem.

tilmeld dig her

må vi give dig et godt råd ...

... eller flere? Så klik dig ind på karriere360, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få gode jobtips 4 gange om året.

besøg karriere360

din garanti for tryghed.

Randstad er autoriseret af VB, Vikarbureauernes Brancheforening (VB). Det er din garanti for tryghed, når du arbejder som vikar hos os.

læs mere om VB her

nemme penge på lommen.

Med et studiejob får du ikke blot værdifuld erhvervserfaring. Du får også lidt ekstra til at forsøde tilværelsen under studiet. Opret dig i vores cv-database nedenfor. Så hjælper vi dig med jobsøgningen, mens du får styr på pensum.

opret dit cv

find dit næste studiejob

på 33 93 08 00.

Skriv eller ring til os. Måske sidder vi lige nu med det perfekte studiejob til dig.

opret dit cv.

Det tager ikke mere end et par minutter. Og så snart du har oprettet dit cv, kan vi matche det med de nye studiejobs, vi modtager. 

upload dit cv her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle