find et studiejob og boost dit CV.

Studiejob giver ikke blot penge på kontoen under studiet. De gør det også nemmere at lande drømmejobbet bagefter. Find selv dit nye studiejob blandt vores ledige stillinger, eller opret dit cv i vores cv-database, så finder vi jobbet til dig.

se ledige stillinger

opret dig i CV-databasen.

Du kan også vælge at oprette dit cv i vores cv-database. Så kontakter vi dig, når vi finder et studiejob, der passer til dig og dine kvalifikationer. På den måde kan du lade os gøre arbejdet for dig. Uden at det koster dig andet end den tid, det tager at oprette dit cv.

opret dig her

studiejob nu?

Leder du efter et studiejob lige nu og her, bør du kigge vores ledige stillinger igennem. Vi har ofte adskillige ledige studiejobs over hele landet. Og er der ikke lige ét, der passer til dig, så kig forbi senere. Der bliver hele tiden lagt nye jobs op på siden.

se nye jobmuligheder her

hvorfor tage et studiejob?

Der er ingen tvivl om, at et studiejob er en god idé. Både på kort sigt, hvor du får mulighed for at give din SU en (sikkert) tiltrængt kapitalindsprøjtning, og på lang sigt, hvor det rette studiejob kan styrke dine karrieremuligheder efter den sidste eksamen.

Derfor kan det heller ikke undre, at der er rift om de gode OG relevante studiejobs. Men har du det, der skal til, skal du nok komme igennem nåleøjet. I hvert fald hvis du får hjælp af Randstad, som giver dig adgang til virksomheder over hele landet.

mange studiejob på hylden.

Randstad er en af Danmarks førende udbydere af studiejobs til den private sektor. Det skyldes ikke mindst, at vi er eksperter i at finde de rigtige studerende til de rigtige job, og at vi er specialiseret inden for en række afgrænsede arbejdsområder

  • Kundeservice
  • Telemarketingsælgere
  • Produktion
  • Lager

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle