tag genvejen til job i danmark.

Gå på opdagelse blandt vores mange ledige stillinger over hele landet. Eller opret dig i vores cv-database, så vi kan kontakte dig, når vi har et job, der passer til din profil og dine ønsker.

opret dit cv her

job i danmark, hele danmark.

Randstad har kontorer i både København, Aarhus, Aalborg og Kolding. Det gør os i stand til at holde tæt kontakt til arbejdsgivere over hele landet og tilbyde dig job fra Skagen til Slagelse. 

opret jobagent

randstad er din genvej til job i danmark.

Randstad er en af landets største vikar- og rekrutteringsbureauer med kontorer over hele landet. Det betyder, at vi altid har mange ledige stillinger, som skal besættes, og at vi altid er interesseret i at høre fra dygtige medarbejdere. Vel at mærke uanset hvor i landet du er på jobjagt.

read more

mange jobmuligheder for dig.

Gennem Randstad kan du få adgang til jobs i både den offentlige og private sektor. Det gælder både vikariater, faste stillinger og studiejob. Vi formidler mange stillinger inden for mange arbejdsområder, men vi har især fokus på:

  • Kontor og administration
  • Lager og produktion
  • Life science
  • Kantine
  • IT og teknik
  • Økonomi og regnskab

Noget af det, der adskiller os fra andre vikar- og rekrutteringsbureauer, er vores konstante fokus på at matche den rigtige medarbejder med den rigtige arbejdsgiver. Hvis du bruger os, kan du altså ikke blot få hjælp til at finde et job, men et job, der passer til din profil og dine ønsker.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her