til dig, der er klar til et job i midtjylland.

Vil du have et job i Midtjylland eller Østjylland? Så har vi to gode tips til dig: Tjek vores ledige stillinger i Aarhus og resten af Region Midtjylland, og opret dig i vores cv-database, hvor vi hele tiden finder nye jobs til nye medarbejdere.

se ledige stillinger

lad os hjælpe dig.

Hos Randstad kan du få hjælp til at lande dit næste job. Opretter du dig i vores cv-database, tjekker vi løbende, om dit cv matcher vores ledige stillinger. 

opret dit cv

Det er vigtigt, at du selv går på opdagelse blandt vores ledige stillinger i Aarhus og  Region Midtjylland. Når du søger en stilling selv – i stedet for at vente på, at vi kontakter dig – øger du dine chancer for at komme til samtale.

ledige stillinger

hvad er dit drømmejob?

Når du skal have et nyt job, er det afgørende, at du overvejer, hvordan den konkrete stilling passer til dine overordnede karrieremål. Er stillingen et trin op ad karrierestigen? Forbedrer den dine kvalifikationer? Og endnu vigtigere: bringer den dig nærmere drømmejobbet?

For dig kan det handle om at komme ind i den rigtige organisation eller virksomhed og her arbejde dig frem til en endnu bedre stilling. Eller måske skal du finde et job i en branche, der kan give dig præcis de kompetencer, du har behov for, hvis du skal nå dine mål. Alt det kan du få hjælp til hos os.

interessante jobs af mange slags.

Hos Randstad formidler vi ledige vikariater, faste stillinger og studiejobs inden for mange forskellige fagområder. For eksempel ansætter vi både bogholdere, controllere, sekretærer, kontorassistenter, kantinepersonale, produktionsmedarbejdere, it-supportere, HR-konsulenter, revisorer og ingeniører.

se ledige stillinger

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her