hvorfor er vikariater så attraktive? få svaret her.

Det er der flere grunde til. For det første kan vikariater hjælpe dig til at få en fast stilling. Men de kan også være målet i sig selv, hvis du ønsker et arbejdsliv med stor fleksibilitet og alsidighed.
Find dit vikariat her eller læg dit cv ind i vores cv-database.

 

se ledige stillinger

sådan finder du dit næste vikariat.

Opret dig i vores cv-database, så kontakter vi dig, når vi finder dit næste vikariat. Eller find selv dit vikariat med det samme blandt vores ledige stillinger.

opret dit cv

mange jobs hos os, mange jobs til dig.

Randstad er et af Danmarks største vikarbureauer. Det betyder, at du som vikar har større chance for at få arbejde gennem os end nogen andre, fordi vi har flere jobs at besætte end nogen andre. Vi formidler vikariater til både den private og offentlige sektor inden for følgende arbejdsområderne.

  • Administrative opgaver
  • Lager- og produktionsarbejde
  • Life science-området
  • Kantinedrift og -service
  • Teknik- og ingeniøropgaver
  • Økonomi- og finansstillinger

det rette match.

Som vikar arbejder du naturligvis for os. Men vi arbejder også for dig, så du får de vikariater, der passer dig og dine kvalifikationer. 

opret dig i cv-databasen

er du på jagt efter en fast stilling?

Vikariater kan åbne døren til drømmejobbet. Ikke blot fordi vikariater ofte ender med en fuldtidsansættelse i virksomheden, men også fordi de giver dig joberfaring, udvider dit professionelle netværk og hjælper dig med at holde kontarkten til arbejdsmarkedet. At arbejde som vikar kan dog også være en karriere i sig selv. Enten i en kortere periode eller hele livet.

fleksibilitet og alsidighed.

Med et vikariat får du masser af fleksibilitet, da du i høj grad selv bestemmer, hvornår du arbejder. Vil du arbejde meget i én periode, kan du gøre det, og vil du arbejde mindre i en anden, kan du gøre det. Samtidig giver vikariater dig stor alsidighed i dit arbejdsliv. Du får mulighed for at arbejde i mange forskellige virksomheder og måske også i mange forskellige jobfunktioner. Med andre ord kan du prøve dig selv og dine evner af, inden du beslutter dig for en bestemt karriere.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her