vida online rekruttering.

Hos Randstad anvender vi bl.a. Vida (Video Interviewing and Digital Assessment) i rekrutteringsprocessen for at skabe de bedste forudsætninger for det perfekte match online. Vida giver såvel virksomhed som kandidat nye muligheder og sikrer en fleksibilitet, hvor tid og sted ikke er afgørende.

kontakt os

teknologiens muligheder

Teknologi alene bringer dig ikke nærmere dine kandidater eller dine kandidater nærmere din virksomhed. Relationer kræver menneskelig interaktion, empati, intuition, kommunikation og indsigt.

Men teknologien kan hjælpe dig med at gøre processen nemmere og smartere. Og særligt i en tid som den vi står i lige nu, er teknologiske hjælpemidler afgørende for at holde hjulene kørende, når vi står sammen hver for sig.

Hos Randstad er vi glade for og stolte af, at vi ved hjælp af bl.a.Vida (Video Interviewing and Digital Assessment) fortsat kan hjælpe virksomheder og kandidater med det, som vi er bedst til. Nemlig at finde det rette match mellem kandidat og virksomhed. Også selvom vi ikke er fysisk sammen.

online add-on

Når du rekrutterer via Randstad, tilbyder vi dig at anvende Vida (Video Interviewing and Digital Assesment) som et online add-on i rekrutteringsprocessen.

hør nærmere

vida

online interview- og videoscreening

Kombinationen af teknologiens muligheder og den menneskelige indsigt er afgørende, når vi ansætter nye medarbejdere. Med vores online vidoeplatform, Vida, bliver kombination af tech & touch mulig, og det giver såvel kandidater som virksomheder mulighed for at gennemføre store dele af screenings- og interviewprocessen online og samtidig spare tid, sikre fleksibilitet og ensartethed i processen. 

Via Vida kan du præsentere din virksomhed online, du kan screene kandidater via videointerviews med spørgsmål, som du og vi stiller, og som kandidaterne svarer på med lyd og billede, hvilket giver dig en helt anden oplevelse end via en kandidatpræsentation eller i et CV. 

Mulighederne i Vida kommer såvel dig som kunde og kandidaterne til gode, og fleksibiliteten gør, at begge parter kan tilgå og gennemse videoer og spørgsmål præcis, som det passer den enkelte. Tid og sted bliver mindre væsentlige og din rekrutteringsproces kan fortsætte til trods for begrænsninger i fysiske møder. Og så er det hele naturligvis fuldt GDPR-compliant.

Ligesom vi streamer TV, når det passer os, kan du med Vida planlægge og udføre interviews on demand. Det betyder, at du kan tilgå spørgsmål og svar, præcis når det passer dig. Tid og sted er ikke længere afgørende.

Martin Jensen, IT Manager, Randstad Danmark

hvorfor "vida"?

  • On demand interviews giver såvel virksomhed som kandidat fleksibilitet.

  • Tid og sted er ikke længere afgørende.

  • Du sikrer, at din rekrutteringsproces kan fortsætte til trods for begrænsninger i fysiske møder.
  • Du lærer kandidaten at kende via ordvalg, formuleringer og mimik.

  • Screening sker på konkrete parametre og kompetencer, som du som virksomhed selv vælger.

  • Du kan præsentere din virksomhed til flere kandidater med samme video.

  • Dine kandidater får andre muligheder for at præsentere sig selv end via CV og ansøgning. 
  • GDPR-compliant.

Vil du vide mere om, hvordan Vida kan anvendes i din rekrutteringsproces, og hvordan vi kan hjælpe med dette, så tøv ikke med at tage kontakt til os for et uforpligtende møde.

skal vi hjælpe dig med din online rekruttering?

kontakt os i dag

kontakt os