teknologiens muligheder.

Teknologi alene bringer dig ikke nærmere dine kandidater eller dine kandidater nærmere din virksomhed. Relationer kræver menneskelig interaktion, empati, intuition, kommunikation og indsigt.

Men teknologien kan hjælpe dig med at gøre processen nemmere og smartere. Og særligt i en tid som den vi står i lige nu, er teknologiske hjælpemidler afgørende for at holde hjulene kørende, når vi står sammen hver for sig.

Hos Randstad er vi glade for og stolte af, at vi ved hjælp af bl.a. Relevate Interview fortsat kan hjælpe virksomheder og kandidater med det, som vi er bedst til. Nemlig at finde det rette match mellem kandidat og virksomhed. Også selvom vi ikke er fysisk sammen.

vida

online interview- og videoscreening.

Kombinationen af teknologiens muligheder og den menneskelige indsigt er afgørende, når vi ansætter nye medarbejdere. Med vores online vidoeplatform, Vida, bliver kombination af tech & touch mulig, og det giver såvel kandidater som virksomheder mulighed for at gennemføre store dele af screenings- og interviewprocessen online og samtidig spare tid, sikre fleksibilitet og ensartethed i processen. 

Via Relevate Interview kan du præsentere din virksomhed online, du kan screene kandidater via videointerviews med spørgsmål, som du og vi stiller, og som kandidaterne svarer på med lyd og billede, hvilket giver dig en helt anden oplevelse end via en kandidatpræsentation eller i et CV. 

Mulighederne i Relevate Interview kommer såvel dig som kunde og kandidaterne til gode, og fleksibiliteten gør, at begge parter kan tilgå og gennemse videoer og spørgsmål præcis, som det passer den enkelte. Tid og sted bliver mindre væsentlige og din rekrutteringsproces kan fortsætte til trods for begrænsninger i fysiske møder. Og så er det hele naturligvis fuldt GDPR-compliant.

hvorfor relevate interview?

  • On demand interviews giver såvel virksomhed som kandidat fleksibilitet.
  • Tid og sted er ikke længere afgørende.
  • Du sikrer, at din rekrutteringsproces kan fortsætte til trods for begrænsninger i fysiske møder.
  • Du lærer kandidaten at kende via ordvalg, formuleringer og mimik.
  • Screening sker på konkrete parametre og kompetencer, som du som virksomhed selv vælger.
  • Du kan præsentere din virksomhed til flere kandidater med samme video.
  • Dine kandidater får andre muligheder for at præsentere sig selv end via CV og ansøgning. 
  • GDPR-compliant.

Vil du vide mere om, hvordan Relevate Interview kan anvendes i din rekrutteringsproces, og hvordan vi kan hjælpe med dette, så tøv ikke med at tage kontakt til os for et uforpligtende møde.

skal vi hjælpe dig med din online rekruttering?

kontakt os i dag

kontakt os