bliv konsulent hos Randstad

Randstad løser en bred vifte af vikar-, rekrutterings- og headhunteropgaver, der spænder lige fra små til store offentlige og private danske og internationale virksomheder. 

se ledige interne stillinger

overblik og konkurrencelyst

Det kræver stort overblik og evnen til at forstå betydningen af detaljer at finde det rette match. Er du drevet af konkurrencelyst, og sætter en ære i at skabe resultater, så læs mere om vores forskellige stillinger nedenfor. 

hvem er du?

Som konsulent er du udadvendt, proaktiv og formår at skabe tillid. Du har et stærkt netværk og ser mulighederne i din kommercielle rolle indenfor salg, rådgivning og ikke mindst som kundernes sparringspartner og trusted advisor.

send uopfordret ansøgning
 

vikarer og rekruttering

Her vil du møde både lettere og tungere vikar- og rekrutteringsopgaver. Du bliver en 360 graders profil, der selvstændigt har ansvaret for hele processen fra at få opgaven i hus til at udføre rekrutteringen og opfylde kundens behov. 

lær os bedre at kende her
 

ledere og specialister

Når man skal finde specialister, tror vi på, at man selv skal være specialist. Det kræver en relevant akademisk baggrund (f.eks indenfor IT, ingeniør eller økonomi) og flere års erfaring med rekruttering og salg indenfor B2B.

send en uopfordret ansøgning her