bliv praktikant hos randstad.

Som praktikant hos Randstad er dine opgaver alt andet end at hente kaffe og tømme en opvaskemaskine.

praktikstillinger hos randstad

  • HR- & rekrutteringspraktikant Aarhus og omegn

    20-01-2023 Aarhus og omegn, Midtjylland Vikariat

    Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine ...

    læs mere

stort ansvar.

Som praktikant hos Randstad får du indblik i vores verden og arbejde fra dag 1. Du får ansvar for dine egne opgaver, når du føler dig klar, og du får lov at afprøve en masse forskelligt. Du lærer af os, og vi lærer af dig.

grib chancen

Et praktikforløb hos verdens største HR-hus giver dig unikke kompetencer til din fremtidige karriere. Du kan forvente en spændende og udfordrende hverdag. Indlæringskurven vil være stejl, men der er også plads til masser af sjov og hygge, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring.

hvornår søger vi?

Vi søger efter nye praktikanter i perioden marts-maj (opstart august/september) og igen fra oktober-december (opstart januar/februar). Vi ser helst, at der ingås en aftale om mindst 4 mdr. praktik. Praktikken er ulønnet.

send en uopfordret ansøgning her

hvad kan du forvente?

Opgaverne vil være mange og forskelligartede, og du får mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer samtidig med, at du udvikler dig personligt. 

Som HR- og rekrutteringspraktikant kommer du bl.a. til at afholde kandidatinterviews, opsætte stillingsopslag, screene kandidater til forskellige stillinger og tage part i de administrative opgaver.

Som praktikant i vores marketing og kommunikationsafdeling bliver du en integreret del af den daglige drift og får indblik i og indflydelse på såvel strategiske tiltag som hands-on opgaver.

lær os at kende

Vores fornemmeste opgave er at skabe det perfekte match mellem kandidater og virksomheder. Det stræber vi mod hver eneste dag.

læs mere her

find din praktikplads hos os

klik her