man kan komme langt i livet ved at starte det rigtige sted.

Bare spørg de her tre medarbejdere. De er alle beviset på, at man kan drive det vidt, hvis man har vilje, talent, arbejdsomhed … og held til at arbejde i en virksomhed, der giver én chancen.

bliv en del af Randstad

anne tingleff

Anne er egentlig revisor, men startede i Randstad som intern salgskoordinator. Siden har hun været igennem en hæsblæsende udvikling, som har budt på alt fra marketing, projekt- og processtyring til IT. I dag er hun vores Sr. Project Manager.

mød anne på linkedin

naja jeloudar

Naja begyndte som studentermedhjælper. Men allerede efter få måneder fik hun ansvar for sine første kunder. Og da hun afsluttede sit studie, overtog hun ansvaret for en af vores største inhousekunder. Siden har hun varetaget rollen som team-leder på vores kontor i København, og hun er nu manager for Randstad Large Account i hele Danmark

mød naja på linkedin

nima astanehdost

Nima er i dag CEO for hele Randstad Danmark, men hans første job var faktisk i kundeservice, hvorfra han arbejdede sig op gennem rækkerne. Først til personalekonsulent og derefter til afdelingschef, regionschef og Operational Director.

mød nima på linkedin