find ledige jobs gennem randstad.

Hos Randstad har vi et stort netværk af virksomheder i hele landet. Derfor har vi kendskab til ledige stillinger rundt omkring i Danmark – mange af hvilke aldrig bliver slået op, men besættes derimod direkte gennem vores cv-database. Derfor anbefaler vi, at du opretter en profil hos os, hvis du er på udkig efter et ledigt job.

opret dit cv her

ledige stillinger i danmark.

Hvis du er på udkig efter et nyt arbejde, er det en god idé at holde øje med de ledige jobs, vi slår op her på siden. Vi slår nye stillinger op stort set hver dag.

se ledige stillinger i Danmark

ledige jobs i hele landet.

Uanset hvor i landet du bor, kan vi hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Fra vores fem kontorer formidler vi ledige stillinger i hele Danmark. Kontorerne ligger jævnt fordelt landet over, hvilket gør det nemmest muligt for dig at besøge os.

Vores jobportefølje er bred, både når det kommer til branche og ansættelsestype. Vi har både vikariater og faste stillinger i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde et ledigt job i hele landet uanset hvilken branche, du søger job inden for.

Leder du efter gode råd til din jobsøgning, kan du følge os på Facebook og LinkedIn. Her deler vi tips til din jobsøgning og relevant information om arbejdsmarkedet, som kan hjælpe dig, når du søger job

land drømmejobbet.

Følg med i, hvad der rør sig på arbejdsmarkedet, og land drømmejobbet hurtigere. På karierre360 finder du vores bedste råd til din jobsøgning, så du kan komme nærmere den karriere, du drømmer om.

karriere360

lad os finde dit nye job.

Hos Randstad er vi eksperter i at matche kandidater med ledige jobs, og hvis du er på udkig efter den nye drømmestilling, hjælper vi også gerne dig. Gennem vores store netværk af virksomheder har vi adgang til et væld af ledige stillinger i Danmark, hvoraf en stor del aldrig bliver slået op.

Derfor kan det godt betale sig at oprette dit cv i vores database, når du er på jagt efter et ledigt job. Når vi finder et job, der matcher din profil, kontakter vi dig. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi, at du beskriver dig selv og din faglige profil så grundigt som muligt, så vi har de bedste forudsætninger for at se, hvilke ledige jobs, der vil være noget for dig.

få nyheder om ledige jobs direkte i din indbakke.

tilmeld dig vores nyhedsbrev

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle