find ledige stillinger i danmark.

Gennem Randstad kan du finde ledige stillinger i hele landet. Klik her for at se samtlige ledige stillinger i Danmark. Eller klik på knappen til højre, hvis du vil lægge dit cv ind i vores cv-database. Måske ligger drømme jobbet allerede og venter på dig …

opret dit cv her

lad os hjælpe dig.

Randstad er repræsenteret med regionale kontorer i både Kolding, København, Aalborg og Aarhus, hvorfra vi udbyder faste stillinger, studiejobs og vikariater over hele landet. 

se vores ledige stillinger her

ledige stillinger, uanset hvor du bor.

Som en af landets største inden for rekruttering af medarbejdere til offentlige og private virksomheder kan Randstad give dig adgang til mange ledige stillinger i Danmark. Med andre ord kan vi hjælpe dig til at finde arbejde, næsten uanset hvor du bor – lige fra Randers til Rønne. 

Stillingerne fordeler sig på en lang række fagområder, blandt andet kantine, teknik, økonomi, regnskab, administration, lager, produktion og life science.

Hvis du vil udnytte de kontakter og den viden, som vi har i Randstad, kan du starte med at kigge nærmere på vores ledige stillinger. Vi lægger nye stillinger op hele tiden, så hvis der ikke er én, som passer til dine ønsker nu og her, er der gode chancer for, at du finder en attraktiv stilling næste gang.

cv-database.

Det kan også være en god idé at oprette dit cv i Randstads cv-database. På den måde kan vi løbende matche dine kvalifikationer med ledige stillinger. Finder vi et match, sørger vi naturligvis for at kontakte dig.

opret dit cv her

gør opmærksom på dig selv via databasen.

Uanset hvad er det dog ret enkelt og nemt at oprette en profil. Og indsatsen kan godt betale sig. Ofte bliver ledige stillinger nemlig ikke slået op, men kun besat gennem cv-databasen. Så ligger dit cv ikke online, har du ingen chance for at komme i betragtning til jobbet. Husk i øvrigt, at du ikke behøver at gøre mere, når du én gang har oprettet dig. Vi tager fat i dig, når vi finder et job til dig.

Vær opmærksom på, at du skal beskrive dig selv og din faglige profil så udførligt som muligt – det gør det nemmere for os at finde det rigtige job til dig.

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her