nyt job lad os guide dig

At lede efter job tager tid - hos Randstad kan du spare lidt af tiden ved at få os til at gøre arbejdet for dig. Læg dit cv ind i vores cv-database, så kontakter vi dig, når vi har et job til dig. Men tjek allerede nu, om dit drømmejob er blandt vores ledige stillinger.

se ledige stillinger

søger du et nyt arbejde?

De fleste der har været på jobjagt, ved, at det kan være en fuldtidsbeskræftigelse i sig selv. For det tager tid at finde lige præcis det arbejde, der passer til lige præcis dine kvalifikationer. Så hvorfor ikke spare lidt tid og få Randstad til at hjælpe? Det er nemt og koster ikke en krone.

opret dit cv

vi matcher dig med en arbejdsgiver

Gennem Randstad får du adgang til karrieremuligheder i både små, mellemstore og store private virksomheder samt den offentlige sektor. Vi har jobmuligheder både i form af vikariater, faste stillinger og studiejobs, primært inden for følgende arbejdsområderne vi har listet nedenfor. 

Uanset hvilket område eller hvilken jobmulighed vi arbejder med, lægger vi stor vægt på at matche den rigtige kandidat med den rigtige arbejdsgiver. For dig som jobsøger betyder det, at du får et job, som ikke blot giver dig glæde i hverdagen, men også fremmer din karriere.

nyt job til dig

Er du på jagt efter et job lige nu, kan det også være en god idé at kigge vores ledige stillinger igennem. vi har masser af nye job over hele landet. Så måske er dit næste job kun ét klik væk. 

se nye jobmuligheder her

opret dig i CV-databasen

Det er nemt at lægge dit cv ind i vores cv-database. Du skal blot oplyse få deltaljer om dig selv og uploade et cv. Mange jobs bliver aldrig slået op, men udelukkende besat via cv-databasen, så det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på dit cv.

opret dig her