lad dit næste job finde dig det er jo vores speciale.

De fleste, der har været på jobjagt, ved, at det kan være en fuldtidsbeskæftigelse i sig selv. For det kræver tid at finde et job, der indfrier ens drømme. Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig? Det er jo trods alt vores speciale ...

find job

IT.

P2P-algoritmer, Asp.Net, VB.Net, C#, UX-wireframes. Ja, vores konsulenter taler dit sprog, fordi det også er deres sprog. De laver nemlig ikke andet end at rekruttere dygtige IT-medarbejdere til hele Danmark.

find dit job her

økonomi og kontor.

Jo flere jobs du kan vælge mellem, jo større er din chance for at lande et af dem. Hos os får du adgang til flere økonomi- og kontorjobs end de fleste andre steder. Ganske enkelt fordi vi er en af de største på området.

find dit job her

lager og produktion.

Har du hænderne skruet ordentligt på, har vi jobbet, hvor du kan få dem brugt. Ja, faktisk har vi ikke kun ét, men mange jobs inden for lager og produktion.

find dit job her

ingeniør og teknik.

Der er rift om ingeniører og teknikere. Det ved du sikkert allerede. Men ved du også, at vi kan åbne døren til nogle af landets største virksomheder inden for alt fra byggeri og biotek til energi og forsyning?

find dit job her

HR og ledelse.

Klar til en ny spændende hverdag? Så gå på opdagelse blandt de HR- og lederjobs, vi har slået op lige nu. Eller opret dig i vores cv-database. Så tager vi fat i dig, så snart vi har et job, der passer til det, du søger.

find dit job her

salg og marketing.

Leder du efter et job som grafisk designer, salgsassistent, KAM’er, kundeservicemedarbejder eller måske marketingchef? Så er vi altid på jagt efter skarpe hjerner til salgs- og marketingstillinger i virksomheder over hele landet.

find dit job her

studiejobs.

Et studiejob kan både give dig en (sikkert) tiltrængt kapitalindsprøjtning og styrke dine jobmuligheder efter endt eksamen. Men hvor finder du lige et godt, sjovt og relevant studiejob? Tjoo, vi har et bud …

find dit job her