specialistområder

genvejen til dit næste job

De fleste, der har været på jobjagt, ved, at det kan være en fuldtidsbeskæftigelse i sig selv. For det kræver tid at finde præcis det job, der passer til præcis dine kvalifikationer. Så hvorfor ikke tage genvejen og lade os gøre lidt af arbejdet for dig? Gå på opdagelse blandt vikariater, faste jobs og studiejobs inden for følgende fagområder:

 

  BusinessSupport470.png

  handel og service

  Leder du efter et job inden for kantinedrift eller rengøring? Eller vil du have foden indenfor hos en af de store butikskæder? Hos Randstad får du adgang til masser af forskellige jobs inden for handel og service. Og der er frit valg på alle hylder. Gå på opdagelse blandt vores ledige jobs. Måske er der noget for dig?

   

  find job

  HRIndustry470.png

  hr og ledelse

  Hvis der nogen, som kender din branche, må det være os. Det er jo trods alt også vores branche. Derfor kan vi hjælpe dig med at lande det job, du drømmer om, uanset om det er dit allerførste efter studiet eller dit næste store karriereskridt.

  Gå på opdagelse blandt vores ledige jobs på alle niveauer og i hele landet. Måske er der noget for dig? Og ellers kig forbi en anden gang – der lander hele tiden nye jobs på websitet.

   

  find job

  EngineeringIndustry470.png

  ingeniør og teknik

  Som ingeniør ved du, hvad du snakker om. Det gør vi også. For hos Randstad har vi konsulenter, der kun arbejder med at rekruttere ingeniører som dig. Så når du fortæller, hvad du leder efter i dit næste job, forstår vi, hvad du siger, helt ned til de små tekniske detaljer. Og det er præcis, hvad der skal for, at du kan lande dit drømmejob.

  Vi er blandt andet på udkig efter SW-ingeniører, udviklingsingeniører, automationsingeniører, kemiingeniører, driftsledere og afdelingsledere.

   

  find job

  Technology470x270.png

  IT

  P2P-algoritmer, second level development, UX-wireframes. Ja, vores IT-rekrutteringskonsulenter kender din verden, fordi den også er deres verden. De laver nemlig ikke andet end at rekruttere kloge IT-hoveder til virksomheder over hele Danmark.

  Og hvilke profiler er vi på udkig efter? Blandt andet Infrastructure Architects, Senior Developers, BI Architects, BI Developers, Application Managers, Security Advisors, Security Managers og Unified Communication Specialists.

   

  find job

  BusinessSupport470.png

  kontor og økonomi

  Sekretærer, økonomichefer, revisorer. Næsten uanset hvilket job du drømmer om, kan vi hjælpe dig videre. Hos Randstad er vi altid på jagt efter skarpe hjerner til kontor- og økonomistillinger i virksomheder og offentlige institutioner over hele landet.

  Gå på opdagelse blandt vores ledige jobs. Måske er der noget for dig? Og ellers kig forbi en anden gang – der lander hele tiden nye jobs på websitet.

   

  find job

  ManufacturingIndustry470.png

  lager, produktion og håndværk

  Har du hænderne skruet ordentligt på, har vi jobbet, hvor du kan få dem brugt. Ja, faktisk har vi ikke kun ét, men mange jobs inden for lager, produktion og håndværk. Uanset hvor i landet du bor. Gå på opdagelse blandt vores ledige jobs. Måske er der noget for dig?

   

  find job

  MarketingPRIndustry470.png

  salg og marketing

  Jo flere ledige jobs du kan vælge mellem, jo større er dine chancer for at lande et af dem. Hos Randstad får du adgang til langt flere salgs- og marketingjobs end de fleste andre steder. Ganske enkelt fordi vi er blandt de største udbydere inden for den branche.

  Gå på opdagelse blandt vores ledige jobs. Der er det hele: vikariater og faste jobs, lederjobs, jobs til nyuddannede, jobs fra Nordjylland til Næstved og meget andet.

   

  find job

  Graduates.jpg

  studiejobs til dig

  Et studiejob kan både give dig en (sikkert) tiltrængt kapitalindsprøjtning og styrke dine jobmuligheder efter endt eksamen. Men hvordan lander du lige et godt OG relevant studiejob?

  Det gør du med vores hjælp: For Randstad er en af Danmarks største udbydere af studiejobs inden for alt fra telemarketing og kundeservice til lager og produktion.

   

  find job