kan du sælge sand i saraha?

Leder du efter dit næste sælgerjob, så læs videre her på siden. Vi kan nemlig hjælpe dig videre, hvad enten du er salgsassistent eller salgskonsulent. Dygtige sælgere hænger ikke på træerne, og hvis du er en af dem, kan vi nemt hjælpe dig videre i din søgen efter et job som salgsassistent eller salgskonsulent.

Når du søger et nyt sælgerjob, kan det være en fordel at have gjort dig klart, hvad dine styrker og svagheder er. Måske sidder du allerede i dag i et job som salgsassistent eller salgskonsulent og kan derfor vise en række flotte resultater frem. Eller måske er det dit første sælgerjob, du skal ud og søge. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig videre i din jobsøgning.

sælger- og marketingjobs i hele landet.

Randstad dækker hele Danmark. Uanset hvor i landet, du er på udkig efter et sælgerjob eller et marketingjob, kan vi derfor hjælpe dig godt videre i din karriere. En af vores helt store fordele er, at vi både kender din branche indgående, og at vi samtidig har kontakt til mange arbejdsgivere, der søger sælgere eller marketingfolk.

Vores kontorer ligger jævnt fordelt i hele landet. Hvis du har brug for hjælp til at komme videre i din karriere som salgsassistent eller salgskonsulent, eller hvis du gerne vil have fingrene i et sælgerjob eller marketingjob, der endnu ikke er slået op, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så hjælper vores dygtige konsulenter dig videre mod drømmejobbet. 

Når du leder efter et sælgerjob eller et marketingjob, kan det være, at vi allerede kender den arbejdsgiver, der mangler netop dig. Mange af de sælger- og marketingjob, vi formidler, bliver nemlig aldrig slået op. Derfor er det en god idé at oprette dit CV i vores CV-database. Så kontakter vi dig, når vi hører om et sælger- eller marketingjob, der matcher dine kvalifikationer og ønsker.