få begge hænder fulde af ...

... pakkemaskiner, lagervarer, svejseapparater eller måske smedeværktøj. Enten i et fast job eller i et vikariat, som senere kan føre til en fastansættelse.

find dit job her

din garanti for tryghed.

Randstad er autoriseret af VB, Vikarbureauernes Brancheforening. Det er din garanti for tryghed, når du arbejder som vikar hos os.

læs om VB her

få nye jobs i din indbakke.

Tilmeld dig vores jobalarm. Så får du alle nye lager- og produktionsjobs tilsendt på mail, så snart vi modtager dem.

tilmeld dig her

må vi give dig et godt råd ...

... eller flere? Så klik dig ind på karriere360, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få gode jobtips 4 gange om året.

tilmeld dig her

leder du efter lagerjob?

Leder du efter dit næste lagerjob, så tag et kig i vores jobbank. Her finder du ledige job inden for lager og produktion. Det er ikke alle lagerjob, der bliver slået op. Derfor kan det være en god idé at oprette dit CV hos os. Så tager vi kontakt til dig, hvis vi hører om et ledigt lagerjob, som du passer til.

Når vi matcher dig med en eventuel arbejdsgiver, ser vi både på dine faglige og personlige kvalifikationer. Vi ved, at et job ikke kun handler om faglighed – det handler også om at lande i en kultur, hvor du har det godt. Når vi hjælper dig med at finde dit næste lagerjob, leder vi derfor både efter et sted med spændende opgaver, der passer til dig, og et sted, hvor du  passer ind i kulturen.

opret dit cv.

Det tager kun to minutter. Og så snart dit cv er oprettet, kan vi begynde at matche dig med vores ledige jobs.

upload dit cv her

find job som tømrer, elektriker eller værkfører.

Leder du efter job som tømrer, elektriker eller værkfører? Så lad os hjælpe dig. Hos Randstad har vi et stort netværk af arbejdsgivere, der leder efter kvalificeret og pålidelig arbejdskraft.

Som tømrer, elektriker og værkfører er du eftertragtet arbejdskraft. Når du søger job, kan du derfor vælge det, du synes, er mest spændende. Vi har altid mange ledige job slået op. På vores jobsøgningsside kan du søge på tømrerjob, elektrikerjob og job som værkfører. Du kan også filtrere på geografi, så du kun får vist ledige job i de områder, der er relevante for dig.

hør om nye ledige jobs

på 33 93 08 00.

Ring eller skriv til os. Måske har vi lige fået dit næste job ind ad døren.

vikarjob kan føre til fastansættelse.

Hvis du ønsker dig et fast job inden for lager eller produktion, men har svært ved at finde det, kan du overveje at blive vikar. Der er mange fordele ved at arbejde som vikar fremfor at have et fast tømrer-, elektriker-, værkfører- eller lagerjob. Du får blandt andet større fleksibilitet i dit arbejdsliv. Derudover får du mulighed for at prøve mange forskellige arbejdspladser af, så du kan finde den helt rette.

Vi har et stort vikarkorps, som du kan melde dig ind i. Mange ledige vikarjob bliver aldrig slået op. Ønsker du dig et job som tømrer, elektriker eller værkfører, eller er det et lagerjob, du drømmer om? Så kan vi hjælpe dig. Vi ser tit, at dygtige vikarer bliver fastansat, når deres vikariat er ophørt.

vil du være produktionsmedarbejder?

Hvad laver en produktionsmedarbejder, hvad tjener du, hvordan ser din arbejdsdag ud, og hvilke kompetencer, erfaring og uddannelse skal du have?

få svarene her

vi kan hjælpe dig i hele landet.

Vi har kontorer i hele landet, og vi hjælper hver dag jobsøgere med at finde det helt rigtige job. Leder du efter et lagerjob i København, et tømrerjob i Aarhus eller et elektrikerjob i Aalborg? Eller måske er du værkfører og leder efter job i Kolding? Uanset hvor i landet, du er fra, og om du leder efter  produktions- eller lagerjob, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige job.

er et job som lagermedarbejder lige dig?

Hvilke egenskaber besidder en god lagermedarbejder? Hvad tjener en lagermedarbejder? Og hvad laver en lagermedarbejder?

læs det hele her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle