hvem er vi

randstad. vi hjælper mennesker og virksomheder med at realisere deres sande potentiale. vi hjælper dem fremad. vi kalder det: human forward.

learn more

opret din profil.

Kom tættere på drømmejobbet – registrer dit cv, og gør din jobsøgning nemmere og hurtigere. Brug os som vikarbureau eller rekrutteringsbureau alt efter hvilken type medarbejder, du leder efter.

gør det nu

din nye medarbejder?

Ved hjælp af vores teknologi og ekspertise finder du dit næste talent – hurtigere.

læs mere

er du jobsøgende?

Vi har altid mange ledige jobs – måske også lige det, du leder efter? Du kan også oprette dig som vikar i vores database.

se jobs her

bliv vores nye kollega.

Vi må indrømme: Randstad er mere end et rekrutterings- og vikarbureau. Det er også en fantastisk arbejdsplads. Prøv det selv.

bliv vores nye kollega

kontakt os

tlf. 33 93 08 00

man-tor: 08.00-16.00

fre: 8.00-15.30

gode råd til dit cv.

Vi ved alt om rekruttering og ansættelse. Det giver os et unikt indblik i, hvad virksomheder kigger efter, når de læser dit cv. Se vores videoguide til det gode cv her

se videoen her

din karriere.

Vi har samlet gode råd og tips om alt fra opbygning af dit cv og udarbejdelse af den gode ansøgning til muligheder for jobskifte og karriereudvikling.

find et godt råd nu

for virksomheder.

Vi kender kandidaterne og din branche. Derfor kan du med fordel bruge os som rekrutterings- eller vikarbureau. Skal vi finde din nye medarbejder?

kontakt os

karriererådgivning

se alle artikler
online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle