ledige jobs i hele landet.

Uanset hvor i landet du bor, kan vi hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Fra vores fem kontorer formidler vi ledige stillinger i hele Danmark. Kontorerne ligger jævnt fordelt landet over, hvilket gør det nemmest muligt for dig at besøge os.

Vores jobportefølje er bred, både når det kommer til branche og ansættelsestype. Vi har både vikariater og faste stillinger i hele Danmark, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde et ledigt job i hele landet uanset hvilken branche, du søger job inden for.

Leder du efter gode råd til din jobsøgning, kan du følge os på Facebook eller besøge vores karriererådgivningsside. Her deler vi tips til din jobsøgning og relevant information om arbejdsmarkedet, som kan hjælpe dig, når du søger job

lad os finde dit nye job.

Hos Randstad er vi eksperter i at matche kandidater med ledige jobs, og hvis du er på udkig efter den nye drømmestilling, hjælper vi også gerne dig. Gennem vores store netværk af virksomheder har vi adgang til et væld af ledige stillinger i Danmark, hvoraf en stor del aldrig bliver slået op.

Derfor kan det godt betale sig at oprette dit cv i vores database, når du er på jagt efter et ledigt job. Når vi finder et job, der matcher din profil, kontakter vi dig. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi, at du beskriver dig selv og din faglige profil så grundigt som muligt, så vi har de bedste forudsætninger for at se, hvilke ledige jobs, der vil være noget for dig.

få nyheder om ledige jobs

direkte i din indbakke.

tilmeld dig nyhedsbrev