mange jobs hos os, mange jobs til dig.

Randstad er et af Danmarks største vikarbureauer. Det betyder, at du som vikar har større chance for at få arbejde gennem os end nogen andre, fordi vi har flere jobs at besætte end nogen andre. Vi formidler vikariater til både den private og offentlige sektor inden for følgende arbejdsområderne.

  • Administrative opgaver
  • Lager- og produktionsarbejde
  • Life science-området
  • Kantinedrift og -service
  • Teknik- og ingeniøropgaver
  • Økonomi- og finansstillinger

er du på jagt efter en fast stilling?

Vikariater kan åbne døren til drømmejobbet. Ikke blot fordi vikariater ofte ender med en fuldtidsansættelse i virksomheden, men også fordi de giver dig joberfaring, udvider dit professionelle netværk og hjælper dig med at holde kontakten til arbejdsmarkedet. At arbejde som vikar kan dog også være en karriere i sig selv. Enten i en kortere periode eller hele livet.

fleksibilitet og alsidighed.

Med et vikariat får du masser af fleksibilitet, da du i høj grad selv bestemmer, hvornår du arbejder. Vil du arbejde meget i én periode, kan du gøre det, og vil du arbejde mindre i en anden, kan du gøre det. Samtidig giver vikariater dig stor alsidighed i dit arbejdsliv. Du får mulighed for at arbejde i mange forskellige virksomheder og måske også i mange forskellige jobfunktioner. Med andre ord kan du prøve dig selv og dine evner af, inden du beslutter dig for en bestemt karriere.

find din vej til drømmejobbet

Uanset om du er på jagt efter en fast stilling eller et midlertidigt job, kan et vikariat være en god mulighed for dig. 

Som vikar er du ikke fast bundet til en arbejdsplads, men et vikariat kan give dig indblik i mange brancher og jobmuligheder. På den måde kan et vikariat være med til at guide dig til, hvilken branche, virksomhed og stilling, dit drømmejob findes i. Og hvem ved - måske er det vikariat, du varetager faktisk dit drømmejob?

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her