I efteråret 2015 flyttede Randstad til større lokaler på Store Torv i indre by i Aarhus. Nu er disse lokaler også blevet for små, og Randstad rykker igen teltpælene op for at flytte til endnu større lokaler – denne gang på adressen Bredskifte Allé 11 i Aarhus Vest.

»Det er jo en fantastisk udvikling, vi har været igennem i de seneste år, og det er gået langt over forventning. Da borgmester Jacob Bundsgaard forestod den officielle åbning i september 2015, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi skulle vokse ud af lokalerne på bare to år. Men i det seneste halve år har pladsen været trang blandt medarbejderne, så det har simpelthen været en nødvendighed,« siger Nima Astanehdost, der er administrerende direktør i Randstad- og i øvrigt også selv aarhusianer.

Han uddyber samtidig årsagen til væksten. »Den enorme vækst, vi har været igennem, kan tilskrives flere faktorer - udover at vi naturligvis har nogle utroligt dedikerede og kompetente konsulenter. Rekrutteringsmarkedet er i vækst, og vi har valgt en strategi, hvor vi har organiseret os i specialistteams. Dette kombineret med vores processer og investering i teknologien gør at vi bedre er i stand til at finde det rette match for vores kunder, og at vi ikke mindst er i stand til at tiltrække de respektive specialister, som der er så stor efterspørgsel efter i disse år. Vi er endvidere primær leverandør inden for vikarydelser til stat amt og kommuner, og hele projektet Bedre Balance Danmark har desuden gjort, at vi har fået behov for endnu flere hænder,« fortæller Nima Astanehdost.

Flytter uden for midtbyen

Når Randstad flytter uden for byen, er det ikke mindst på grund af tilgængeligheden. »Mange af vores medarbejdere kommer fra hele Østjylland, og derfor er det væsentligt, at tilgængeligheden er i top. På Bredskifte Allé ligger vi tæt på en indfaldsvej, og så er hele problematikken omkring parkering ikke et issue længere. Bor man inde i midtbyen, er der heller ikke mere end en rask cykeltur til kontoret, og ellers går bussen lige til døren,« siger Nima Astanehdost, der glæder sig meget til at flytte i nye omgivelser.

Samlet set beskæftiger Randstad omkring 80 medarbejdere i Danmark, og dette tal forventes at vokse til 100 inden for det næste år. På verdensplan tæller koncernen 40.000 ansatte i 39 lande og på fem kontinenter. Virksomheden er grundlagt i Amsterdam i 1960 og etablerede sin danske afdeling i 1997.

Randstads nye adresse vil pr. 16. april 2018 være Bredskifte Allé 11, 1. Når alt er kommet på plads på det nye kontor, vil der blive inviteret til den åbningsreception for kandidater, kunder og andre samarbejdspartnere.