Igen i år har Randstads ansatte løbet, cyklet, danset og svedt for fuld udblæsning for at samle kalorier og dermed penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Vi har alle berøring med den frygtelige sygdom på den ene eller anden måde, og det har derfor været helt naturligt igen i år at støtte op om netop Knæk Cancer. Der er således blevet kæmpet og talt kalorier i den gode sags tjeneste over flere måneder.

Udgangspunktet har været, at for hver 500.000 kalorier, der blev forbrændt, ville Randstad donere kr. 5000 til Knæk Cancer! Dette med afsæt i ”Fit for a Purpose” – som er et koncept, der drejer sig om at støtte en god sag og samtidig understøtte medarbejdernes sunde vaner.

Alle medarbejdere er blevet tilmeldt en gruppe på Endomondo. Her har den enkelte registreret sin aktivitet – om det har været kajak, håndbold, dans eller en god gåtur er helt individuelt. Alle forbrændte kalorier er talt med, så længe de er blevet registreret. Via appen har medarbejderne kunne følge deres placering i forhold til kollegaerne. – Og kampen om 1. pladsen har for nogle været en stor motivationsfaktor, mens andre har haft en konkurrence med sig selv om at forbrænde flere kalorier fra uge til uge. – Og for alle har den største motivationsfaktor været målet om at donere så mange penge som muligt til Knæk Cancer.

Til lørdagens knæk cancer show kunne Randstad således stolt donere 20.000 kr.

Godt kæmpet! Knæk Cancer!

#knækcancer #randstad #human forward