søg job i københavn og omegn via randstad.

Vil du have et nyt job i København? Og vil du gøre det hele lidt nemmere for dig selv? Så er Randstad måske noget for dig. Find dit nye job under vores ledige stillinger i København. Eller læg dit cv ind i vores cv-database.

se ledige stillinger

søg job i københavn.

Randstad er et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer inden for fuldtids- deltids- og studiejobs. Vi har fire lokaler kontorer i hele landet, blandt andet i København, hvorfra vi finder nye medarbejdere til såvel offentlige som private arbejdspladser

kontakt vores kontor i København her

ledige stillinger.

For at få fuldt udbytte af vores kompetencer skal du for det første sørge for at gå på opdagelse blandt vores ledige stillinger i København. Vi slår hele tiden nye stillinger op, så det er en god idé at kigge forbi med mellemrum.

se ledige stillinger her

cv-database.

Dernæst skal du sørge for at oprette dit cv i Randstads cv-database. I den forbindelse er det vigtigt, at du overvejer, hvilke nøgleord der bedst beskriver dig. Vores konsulenter bruger nemlig nøgleord, fx ”Navision”, ”Excel” og ”engelsk”, til at finde medarbejdere i databasen.

opret dit cv her

er du klar til at prøve noget nyt?

sub title

Så søg et job i København og lad os hjælpe med at finde det.

Hos Randstad kan vi finde stillinger til dig, uanset hvor du befinder dig i livet. Blandt andet har vi mange fuldtidsstillinger inden for forskellige brancher og fagområder. Selvom stillingerne fordeler sig på alle organisationsniveauer, er det typisk her, at du finder mange af karriere- og lederstillingerne.

Det kan også være en idé at overveje en deltidsstilling, fx hvis du ønsker mere overskud til at tage dig af familien, videreuddanne dig eller etablere din egen virksomhed. Er du på jagt efter deltidsstillinger, kan du også finde dem blandt vores ledige stillinger.

Derudover har vi jobs til studerende, der har lyst til at supplere deres SU, samtidig med at de erhverver sig praktisk erfaring. Studiejobs er også en oplagt mulighed for alle, der vil skabe sig et professionelt netværk, som senere kan bane vejen for en fast stilling.

Vi fokuserer primært på stillinger inden for produktion, lager, økonomi, administration og lignende. Når det gælder ansættelse af specialister og ledere inden for it og engineering har vi en selvstændig afdeling, Randstad Professionals. 

hold dig opdateret på karrieren - tilmeld dig vores nyhedsbrev.

tilmeld dig her

karriererådgivning

se alle artikler
lønforhandling i inflationstider

lønforhandling i inflationstider

Med stigende priser, den højeste inflation, vi har oplevet i mange år og enorme reallønsfald sidder mange lønmodtagere i øjeblikket med et håb og en forventning om en markant lønstigning i det nye ...

sådan får du mere arbejdsglæde

sådan får du mere arbejdsglæde

Det er vigtigt, at være glad for og på sit arbejde. Vi tilbringer en meget stor del af vores vågne tid på vores arbejde, og hvis du ikke har arbejdsglæde, skal du gøre noget ved det. Få gode råd til, ...

online jobsamtale

online jobsamtale

Skal du til en online jobsamtale, og har du aldrig prøvet det før? Vi har samlet en række gode råd, der kan være værd at læse, inden du møder op til dit første digitale jobinterview.

læs mere om dette emne?

se alle