mangler du en vikar i aalborg?

Hvis du står og mangler en vikar i Aalborg, så lad os hjælpe dig. Vi har vikarer inden for alle brancher. Udfyld formularen længere nede på siden, eller ring til os – så hjælper vi dig hurtigt videre.

find vikar i aalborg nu

hos os finder specialister specialister.

At få den rigtige person ind i det rette job fra start sparer dig både tid, frustrationer og penge. Ofte kan det dog være svært at rekruttere den helt rigtige vikar, særligt fordi behovet for en vikar kan opstå fra den ene dag til den anden.

For at løse den udfordring hos dig, har vi specialister ansat, der finder specialister inden for deres egen branche. På den måde har vi opbygget et vikarkorps bestående af mange forskellige fagligheder. Uanset hvilken type vikar du skal bruge i Aalborg, kan vi derfor hjælpe dig med at finde den rette person.

læs om vores specialistområder

kontakt os på telefon

+45 98 10 27 23

Aalborg

man-tors: 08:00-16:00

fre: 08:00-15:30

kontakt os

vi kender alle brancher – også din.

Vi er specialister i at rekruttere de dygtigste medarbejdere indenfor mange
forskellige brancher..

sådan finder vi specialister

vikarer til byggebranchen, lager og produktion.

På byggepladsen er det altafgørende, at du har folk, der er til at regne med. Hvis du pludselig mangler god arbejdskraft i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, der har talent og erfaring inden for byggebranchen, kan vi hjælpe dig med at finde en vikar.

Inden for lager & produktion er der ofte sæsonudsving, og sommetider kan det være nødvendigt at finde dygtige vikarer fra dag til dag. I vores database har vi en masse vikarer, vi kender godt. Inden vi sender dem ud til dig, sørger vi for, at de er klædt på til opgaven, så de kan løse den godt og effektivt.

danmarks arbejdsmarked hele vejen rundt

Hold dig opdateret omkring trends og tendenser på arbejdsmarkedet.

gå til arbejdsmarkedet360

brug for vikar inden for salg & marketing?

Holder du til i Aalborg, og står du og mangler en sælger, eller en, der kan markedsføre din virksomheds produkter direkte ind i hjertet på jeres målgruppe? Vi kan hjælpe dig med at finde sælgere, der giver salgsresultater og markedets dygtigste marketingfolk. Fordi vi ved, at resultater og kemi går hånd i hånd, sørger vi for at matche vores kandidat med din virksomhed, så I både passer sammen fagligt og personligt.

lad os finde det talent, du leder efter.

Vi er specialister i at rekruttere de helt rigtig talenter inden for mange forskellige
brancher. Skal vi også hjælpe dig?

læs hvordan vi gør

find vikar til dit kontor i aalborg.

Inden for kontorarbejde kan der hurtigt opstå behov for at finde en kvalificeret vikar, der kan træde til og løse opgaver på højt niveau fra dag 1. Vi har stor erfaring med at finde kvalificerede og specialiserede vikarer til kontorarbejde. Står du i en situation i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, hvor du har brug for juridisk ekspertise, en administrativ medarbejder, en vikar, der er ekspert i offentlig administration eller en ekstra hånd til økonomiteamet, kan vi hjælpe dig.

vi kender din nye vikar.

Med vores store netværk af vikarer i Aalborg og resten af landet, kan vi hurtigt sætte
dig i kontakt med din nye vikar.

book en vikar nu

IT, ingeniør & teknik – book en vikar

Leder du efter en dygtig vikar inden for IT eller teknik, har vi allerede kontakt til ham
eller hende, du mangler. Vores netværk er stort, og vi kender vores vikardatabase
indgåede. Når du gør brug af vores service, får du din egen konsulent tilknyttet. Når
vi kender din virksomheds behov og dine ønsker, kan vi matche jer med den rette
ingeniør eller IT-ekspert , så I får præcis den profil, I mangler.

human forward – vores løfte til dig.

Hos Randstad har vi altid fokus på mennesker. Ved hjælp af den nyeste teknologi,
bringer vi mennesker fremad. Vi kalder det human forward.

vikarer i hele region nordjylland

Mangler du en vikar et andet sted i Nordjylland end Aalborg? Hos Randstad dækker vi hele Region Nordjylland. Når du får brug for en vikar, kan vi derfor hurtigt finde en til dig, der fra start kan tage fra. Det gælder uanset hvor i Nordjylland, din virksomhed ligger, og uanset hvilken type vikar, du har brug for.

Når du booker en vikar hos os, er du sikret at få en ansat, der er dygtig til sit fag, og som passer ind i din virksomhed. Mange af vores vikarer har vi kendt længe, og når der kommer nye til, sørger vi altid for at lære dem at kende, så vi kan stå inde for de mennesker, vi sender ud til dig.

Kontakt os i dag, og find din nye vikar, uanset hvor i Region Nordjylland, du holder til.