kontakt os


hos os finder specialister specialister.

At få den rigtige person ind i det rette job fra start sparer dig både tid, frustrationer og penge. Ofte kan det dog være svært at rekruttere den helt rigtige vikar, særligt fordi behovet for en vikar kan opstå fra den ene dag til den anden.

For at løse den udfordring hos dig, har vi specialister ansat, der finder specialister inden for deres egen branche. På den måde har vi opbygget et vikarkorps bestående af mange forskellige fagligheder. Uanset hvilken type vikar du skal bruge i Aalborg, kan vi derfor hjælpe dig med at finde den rette person.

læs om vores specialistområder

vikarer til byggebranchen, lager og produktion.

På byggepladsen er det altafgørende, at du har folk, der er til at regne med. Hvis du pludselig mangler god arbejdskraft i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, der har talent og erfaring inden for byggebranchen, kan vi hjælpe dig med at finde en vikar.

Inden for lager & produktion er der ofte sæsonudsving, og sommetider kan det være nødvendigt at finde dygtige vikarer fra dag til dag. I vores database har vi en masse vikarer, vi kender godt. Inden vi sender dem ud til dig, sørger vi for, at de er klædt på til opgaven, så de kan løse den godt og effektivt.

brug for vikar inden for salg & marketing?

Holder du til i Aalborg, og står du og mangler en sælger, eller en, der kan markedsføre din virksomheds produkter direkte ind i hjertet på jeres målgruppe? Vi kan hjælpe dig med at finde sælgere, der giver salgsresultater og markedets dygtigste marketingfolk. Fordi vi ved, at resultater og kemi går hånd i hånd, sørger vi for at matche vores kandidat med din virksomhed, så I både passer sammen fagligt og personligt.

find vikar til dit kontor i aalborg.

Inden for kontorarbejde kan der hurtigt opstå behov for at finde en kvalificeret vikar, der kan træde til og løse opgaver på højt niveau fra dag 1. Vi har stor erfaring med at finde kvalificerede og specialiserede vikarer til kontorarbejde. Står du i en situation i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, hvor du har brug for juridisk ekspertise, en administrativ medarbejder, en vikar, der er ekspert i offentlig administration eller en ekstra hånd til økonomiteamet, kan vi hjælpe dig.

IT, ingeniør & teknik – book en vikar.

Leder du efter en dygtig vikar inden for IT eller teknik, har vi allerede kontakt til ham

eller hende, du mangler. Vores netværk er stort, og vi kender vores vikardatabase

indgåede. Når du gør brug af vores service, får du din egen konsulent tilknyttet. Når

vi kender din virksomheds behov og dine ønsker, kan vi matche jer med den rette 

ingeniør eller IT-ekspert , så I får præcis den profil, I mangler.

vikarer i hele region nordjylland.

Mangler du en vikar et andet sted i Nordjylland end Aalborg? Hos Randstad dækker vi hele Region Nordjylland. Når du får brug for en vikar, kan vi derfor hurtigt finde en til dig, der fra start kan tage fra. Det gælder uanset hvor i Nordjylland, din virksomhed ligger, og uanset hvilken type vikar, du har brug for.

Når du booker en vikar hos os, er du sikret at få en ansat, der er dygtig til sit fag, og som passer ind i din virksomhed. Mange af vores vikarer har vi kendt længe, og når der kommer nye til, sørger vi altid for at lære dem at kende, så vi kan stå inde for de mennesker, vi sender ud til dig.

Kontakt os i dag, og find din nye vikar, uanset hvor i Region Nordjylland, du holder til.