find en vikar i københavn.

Vi har et stort netværk af ledige vikarer i København, som står klar til at hjælpe, når det er ved at brænde på. Ring til os, eller brug formularen til at booke en vikar i Region Hovedstaden.

book vikar i københavn nu

vi hopper aldrig over, hvor gærdet er lavest.

Vores vikarkorps er blevet bygget op over mange år, og en stor del af de vikarer, vi bruger, har vi kendt længe. Vi ved, at det er vigtigt for dig at have nem adgang til kvalificerede vikarer, der passer ind i jeres kultur. Når vi skal finde nye vikarer, hopper vi derfor aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi bruger derimod den tid og de kræfter, der skal til for at finde de absolut dygtigste folk inden for forskellige brancher. Når vi rekrutterer nye vikarer til vores database, lægger vi et stort arbejde i at lære dem at kende, så vi altid kan sende den helt rigtige vikar ud til dig, når behovet opstår.

kontakt os på telefon

+45 33 93 08 00

København

man-tors: 08:00-16:00

fre: 08:00-15:30

kontakt os

opdag potentialet i københavn.

Vores netværk i København er stort, og vi kender med al sandsynlighed også den vikar, du står og mangler. På den måde slipper du for at kysse en masse frøer, før du finder en prins.

opdag potentialet nu

vikarer til enhver branche.

også din.

At finde den helt rigtige vikar er ikke altid nemt. Hos Randstad har vi et stort netværk af vikarer inden for blandt andet legal, marketing, ingeniør & teknik, lager & produktion og bygge & anlæg. Hvad enten du mangler en jurist eller en tømrer, kan vi finde en vikar i København og resten af Region Hovedstaden til dig.

En ting er at finde en vikar, der kan løse de opgaver, du mangler hænder til. En anden ting er, at finde en vikar, der passer til den kultur, I har på din arbejdsplads. Vi kan begge dele. Vi kender vores vikarer godt, og uanset hvor i København eller omegn, du har brug for et ekstra sæt hænder, kan vi hjælpe dig.

personer med kvalifikationer og personlighed.

Hos Randstad er vi altid på udkig efter lysende talenter, specialister med stor erfaring og personer med personlighed.

sådan finder vi specialister

vi dækker københavn og region hovedstaden.

Når du mangler en vikar i København eller resten af Region Hovedstaden, står vores konsulenter klar til at hjælpe dig. Når din virksomhed har besluttet at bruge os til at rekruttere jeres næste vikar, får I tilknyttet jeres egen konsulent. I er derfor altid sikre på at tale med en, der kender jeres behov indgående.

Uanset om du har brug for en ingeniør, en håndværker, en IT-medarbejder eller noget helt fjerde, og uanset hvor i København eller Region Hovedstaden din virksomhed holder til, kan vi finde en vikar til dig. Vi sætter dig kun i kontakt med nøje udvalgte vikarer, som vi mener, passer ind i din virksomhed. Vi kender alle vores vikarer godt, og vores konsulenter er specialiseret i at matche vikarer og virksomheder med hinanden.

vikarer i hele landet.

Skal du bruge en vikar et andet sted end i København? Vi har kontorer, der dækker hele landet. Derfor kan vi hjælpe dig, uanset hvor i landet, du har behov for ekstra hænder.

se vores kontorer

en dag, en uge eller et år?

I hvor lang tid skal du bruge en vikar? Når du rekrutterer vikarer hos os, er det ikke vigtigt, om du skal bruge en vikar en dag, en uge eller et år. Uanset om du har brug for et sæt ekstra hænder her og nu, eller om du har brug for de rette medarbejder til et længere vikariat, kan vi hjælpe dig, uanset hvor i hovedstadsområdet, din virksomhed ligger.

Kontakt os i dag, og hør mere.