godkendt SKI-leverandør.

din SKI-leverandør.

Randstad er godkendt 1. leverandør af fleksibel arbejdskraft til SKI - Statens og Kommunernes Indkøbs Service – i hele landet. Det betyder at offentlige institutioner og virksomheder kan rekruttere nyt personale til faste lave priser hos Randstad.

afgiv bestilling

mission og mål.

SKI’s mission er at levere attraktive rammeaftaler, der har skarpe priser, rammer kundernes behov, er nemme at anvende og er juridisk holdbare. SKI understøtter effektivisering af den offentlige sektors udbud og indkøb.

om SKI.

SKI er en offentlig indkøbscentral, som fandt sin nuværende form i 1994, da Statens Indkøb blev lagt sammen med Kommunernes Vareformidling. Begge institutioner udfyldte grundlæggende det samme formål: at bruge det offentlige indkøbsbudget som en løftestang til at sikre mængderabatter på de mest almindelige varer og ydelser til det offentlige.
SKI er 100% offenligt ejet. Staten ejer 55 pct. af aktierne og Kommunernes Landsforening 45 pct. Et non profit-selskab.

afgiv bestilling.

Kontakt os på 33 93 08 00
og spørg efter din SKI-konsulent for at høre mere.

.. eller gå til vores bestillingsformular og bestil en vikar

bestil her

"Da vi havde behov for akut hjælp i vores front desk kontor, sprang Randstad resolut til med flere gode kandidater. På kort tid præsenterede de en række dygtige profiler, som vi vurderede, passede ind i vores organisation. Vi oplever Randstads service som effektiv, hurtig og kompetent"

Claus Hattesen Hangaard, Administrationschef
Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

læs flere kundereferencer